KMustafaP35
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Merhabalar. r5 7500f işlemci 105 derecelere çıkıp frekansını çok düşürüyor. 10 aylık sistem vatandan alındı. 240mm sıvı soğutma var rampage helios c2
bu durum nasıl düzelir?
Termal macun değiştir gene düzelmiyorsa sıvı soğutma mefta olmuşturMerhabalar. r5 7500f işlemci 105 derecelere çıkıp frekansını çok düşürüyor. 10 aylık sistem vatandan alındı. 240mm sıvı soğutma var rampage helios c2
bu durum nasıl düzelir?
105 de sistemin kapanmadığına şükredin hocam. Birkaç ihtimal var. Termal macun ömrünü bitirmiş olabilir. Eğer baştan böyleyse montajda bir şeyler eksik olabilir mesela çok olmicak bir şey ama oradaki macun ya da kağıt gibi şeyi çıkarmamış olabilirler. En kötü ihtimal ise pompa bozulmuş devirdaim yapmıyor olabilir.Merhabalar. r5 7500f işlemci 105 derecelere çıkıp frekansını çok düşürüyor. 10 aylık sistem vatandan alındı. 240mm sıvı soğutma var rampage helios c2
bu durum nasıl düzelir?
termal macun 1 ay önce değiştirmiştim. sıvı soğutmada renkler yanmıyorTermal macun değiştir gene düzelmiyorsa sıvı soğutma mefta olmuştur
İşlemci 105 derecede kendini durduruyor zaten soğutmak için 10 aydır bu durum yeni bailadıysa jelatin durumu olcaüını sanmıyorum macun kaynaklı muhtemelen düzgün bir macun ile yenilemende fayda var veya sıvı soğutma arızalanmış olma ihtimali de varMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şaka bır yana macun dandık olabılır ya da basıma gelen olaydan soylıyım belkıde montajlanırken sıvı sogutucunun jelatınını kaldırmayı unuttu montajcı arkadas ayrıca bırde msı afterburnerden sıcaklıklara bakabılırmısın 105 e gelıp nasıl hemen kapanmıyor pc.
termal macun 1 ay önce değişti. pompanın bozulup bozulmadığını nasıl anlarım?105 de sistemin kapanmadığına şükredin hocam. Birkaç ihtimal var. Termal macun ömrünü bitirmiş olabilir. Eğer baştan böyleyse montajda bir şeyler eksik olabilir mesela çok olmicak bir şey ama oradaki macun ya da kağıt gibi şeyi çıkarmamış olabilirler. En kötü ihtimal ise pompa bozulmuş devirdaim yapmıyor olabilir.
Soğutucumun çalıştığından emin misiniz peki pompa arızası aklıma geldi benimdetermal macun 1 ay önce değiştirmiştim. sıvı soğutmada renkler yanmıyor
nasıl anlayabilirim hocam?Soğutucumun çalıştığından emin misiniz peki pompa arızası aklıma geldi benimde
Sıvı soğutma kullanmadım ama tahminimce pompanın ve su akışının titreşimi olur hortuma dokunsan titreşimi hissedersin diye tahmin ediyorumtermal macun 1 ay önce değişti. pompanın bozulup bozulmadığını nasıl anlarım?
Yani sesinden vs. Ya da yapabilirseniz onun ucuna parnağınızı vs. Koyup. Termal macunu siz mi değiştirdiniz? Kaliteli kullanmadılarsa gene olabilir ya da çok az sıktılarsa.termal macun 1 ay önce değişti. pompanın bozulup bozulmadığını nasıl anlarım?
termal macunu bilgisayarcı değiştirmişti. hangi marka kullandılar bilmiyorum. sanırım pompada sorun var önceden oyun falan girdiğimde yanıyordu şuan yanmıyorYani sesinden vs. Ya da yapabilirseniz onun ucuna parnağınızı vs. Koyup. Termal macunu siz mi değiştirdiniz? Kaliteli kullanmadılarsa gene olabilir ya da çok az sıktılarsa.
Pompa kablosunu anakarttan çıkar, degerlerin aynı kalmiyorsa çalışıyor demek. Sivi azalmasi olabilir, hava kalmış olabilir. Pompa çalışırken kasayı ters yatır yani sivinin oraya ulaşmasını sağla. soyle bır yazı buldumnasıl anlayabilirim hocam?