kaçak redmi 25
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Hacı kimse cevap vermiyor bios pili cikar diyen olmuş eski bir kullanıcıdaBirebir aynı sorunla karşı karşıyayım ben de konu açtım umarım çözebilecek biri çıkar
Söktüm çıkardım geri taktım herşeyi açılmıyor bios pilini sökmedim onu da deneyeyimHacı kimse cevap vermiyor bios pili cikar diyen olmuş eski bir kullanıcıda
Hacı ben sevis verdim geldi böyleSöktüm çıkardım geri taktım herşeyi açılmıyor bios pilini sökmedim onu da deneyeyim
Bende olmadiSöktüm çıkardım geri taktım herşeyi açılmıyor bios pilini sökmedim onu da deneyeyim
Denedim yok açılmıyor tepki yokHacı ben sevis verdim geldi böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende olmadi
Aynı hocam ya hafta sonu şimdi kimse yok paztarsi geri vercem Asus benDenedim yok açılmıyor tepki yok
Sistemi kullanırken bir performans kaybı vs yaşıyor musunuzAnakart bu ışık meden yanar
Benim anakartta da var. Yanıp sönüyor yavaşça. Bir şey yok sanırım normal ışık gibi duruyor.
Daha önce böyle bişey yoktu birden oldu ve bilgisayar açılmıyorBenim anakartta da var. Yanıp sönüyor yavaşça. Bir şey yok sanırım normal ışık gibi duruyor.
Açılmaması anakart ile alakalı değildir. Öyle olsa turuncu değil kırmızı vb. yanardı büyük ihtimalle. Ram'leri düzgün taktığınıza emin misiniz? Üst taraf tik sesi verebilir ama bir altı da kontrol edin. Görüntü geliyor mu?Daha önce böyle bişey yoktu birden oldu ve bilgisayar açılmıyor
Anakart modeli nedirDaha önce böyle bişey yoktu birden oldu ve bilgisayar açılmıyor
Görüntü yok kasada tık yok benim açtığım konu başlığı da var ordan bakabilirsinAçılmaması anakart ile alakalı değildir. Öyle olsa turuncu değil kırmızı vb. yanardı büyük ihtimalle. Ram'leri düzgün taktığınıza emin misiniz? Üst taraf tik sesi verebilir ama bir altı da kontrol edin. Görüntü geliyor mu?