Fantastiktürk
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,742
Ekran kartının modelinide yazınki ekran kartının kaç cm olduğunu bilip kasanın kaç cm ekran kartı desteklediğin göre öneri versin bilgili arkadaşlar.Sistem özellikleri:
Bu sisteme kasa arıyoruz. Önerileriniz nelerdir?
- RTX 3080 TI Suprim
- R5 7500F
- Thermalright Peerless Assasin 120 (Tam emin değilim ama çift kule Thermalright işte)
- Corsair RM850e
- Asus Prime B650M K
@freygasm
Yazdım ya. Suprim isimli bir tek MSI var zaten. MSI RTX 3080 TI Suprim.Ekran kartının modelinide yazınki ekran kartının kaç cm olduğunu bilip kasanın kaç cm ekran kartı desteklediğin göre öneri versin bilgili arkadaşlar.
Kusura bakmayın benim hatam.Bir an aklıma gelmedi.Yazdım ya. Suprim isimli bir tek MSI var zaten. MSI RTX 3080 TI Suprim.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anli-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,91948726.htmlSistem özellikleri:
- RTX 3080 TI Suprim
- R5 7500F
- Thermalright Peerless Assasin 120 (Tam emin değilim ama çift kule Thermalright işte)
- Corsair RM850e
- Asus Prime B650M K
@freygasm
Anakartına uyumlu, kasa şahane hocam bütçen varsa kaçırma.![]()
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.830,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Görünüşü çok hoş.
Çektim hocamAnakartına uyumlu, kasa şahane hocam bütçen varsa kaçırma.
Özel bi istek var mı (akvaryum vs) yoksa mesh mi olsunSistem özellikleri:
- RTX 3080 TI Suprim
- R5 7500F
- Corsair RM850e
- Asus Prime B650M K
@freygasm
Hocam MPG Pano aldık akvaryum olduğu için. Hem bileşenler soğutması iyiydi hem de oda klimali yani daima serin kalıyor. Dolayısıyla sıcaklığı çok takmadık.Özel bi istek var mı (akvaryum vs) yoksa mesh mi olsun