vgkllltaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
reis xiaomi buds 5 pro wifi aldım semce ne zaman gelir tüm cihazlara wifi desteği benim telefon f6Ses Codec'i.
reis xiaomi buds 5 pro wifi aldım semce ne zaman gelir tüm cihazlara wifi desteği benim telefon f6Ses Codec'i.
O sadece 15u'ya özeldi galiba.reis xiaomi buds 5 pro wifi aldım semce ne zaman gelir tüm cihazlara wifi desteği benim telefon f6
evetO sadece 15u'ya özeldi galiba.
Geçilir. Kayıp yaşayacağın bir yön olmaz diye düşünüyorum, kamera dahil.
aptx losless ne oluyor hocam![]()
Olur olur X100u olur.![]()
Offffff. Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın. Funtouch 15 mi var originos 5mi? Birde bir süre bekleyin ben size uzun kullanım detayı sorcam.21.500'e aldım. Bu yıl ki süresi bitmiş sadece. Onun haricinde hatasız.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Orian OS 5 diyoOffffff. Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın. Funtouch 15 mi var originos 5mi? Birde bir süre bekleyin ben size uzun kullanım detayı sorcam.Bol bol güzel fotoğraflarınızı bekliyorum.
H.o şu rahatlığı bende istiyorum ya21.500'e aldım. Bu yıl ki süresi bitmiş sadece. Onun haricinde hatasız.
Ooo güzel işletim sistemi yani. 6 alır mı bilmiyorum ama alırsa çok daha süper olur. Ama bunun sıkıntısı ana menü ya İngilizce ya da incedir uygulamalar türkçedir. Değil mi?Orian OS 5 diyo![]()
Bazıları Türkçe bazıları İngilizce karma biraz.Ooo güzel işletim sistemi yani. 6 alır mı bilmiyorum ama alırsa çok daha süper olur. Ama bunun sıkıntısı ana menü ya İngilizce ya da incedir uygulamalar türkçedir. Değil mi?
Müq fiyat müq telefon hocam hayırlı olsun.21.500'e aldım. Bu yıl ki süresi bitmiş sadece. Onun haricinde hatasız.
İngilizce ise iyi gayet hocam. Ultra serilerini yurt dışına açmadıkları için Çince olabilir diye düşünüyordum. Ayarların ss ini atabilir misiniz? Bende vivo x200 pro ya da ultra gibi bir şeyler düşünüyorum. X300 pro nun fiyatları düşerse o da olur.Bazıları Türkçe bazıları İngilizce karma biraz.