Yardım Xiaomi Poco F7 Alınır mı?

Yani teoride Pocolar daha üstün. Bundan iyisi veya eşiti +50k telefonlar oluyor. Hatta istediğiniz bazı özellikler varsa örneğin QHD ekran o da ancak İphone veya Samsung S serisinde var ancak yine o kadar fiyat çıkıyor, ucuzunu alsan işlemcileri kötü oluyor ve yine 30k civarı. Ben 1 haftadır Poco F7 Pro kullanıyorum, bays benzer cihazlar ısınıyor tabi ama ölçme cihazım yol ama atıyorum herhalde elinizi yakmaya başlayan sıcaklık 45 civarı fln oluyor? Normalde eski telefonum X3 Pro öyle cayır cayır yanardı oyun oynarken ama bu telefonda şu an olmuyor, vspor chambere benzer soğutması var sanırım Iceloop demişler detayına bakmadım sma Büyük ihtimalle aynı şeydir isimlendirmişlerdir, ısıyı arkaya yayıyor. Oyundayken bile 20-30 derecelerde geziyor, eli yakmıyor terletmiyor rahatsız etmiyor. Tasarımı da güzel flaş yeri hariç. Bir konuşmalarda emin olamadım o da volte oto açık geldiği için sanırım bence bu 5g volte iyi bir şey değil, faydadan çok zararı oluyor olabilir. Hapörleri... Bence ortalama veya altında X3 Pro sanki daha iyi yayordu sesi üstüne 7 yıllık tel o. Bunda aşağıya mı ne koymuşlar az geliyor gibi dağılmıyor gibi belki sırf alışkanlık farkıdır...
Telefonuz eski ise bir şeye geçmek LAZIM ise ve pahalı bir şey istemiyorsanız ama QHD, güzel parlaklık, soğutma, Android(Xiaomi hyperOS2) istiyorsanız evet.
Kişisel olarak sorunum samsung galaxy kontrol/bildirim paneli diyorlar sanırım? Öyle bir kontrol merkezi yok(üsten aşağıya çekerek açtığınız panel wifi Bluetooth flash için) Iphone'a özenip aynı paneli koymuşlar ve bildirim panelini ayırmışlar (bildirim paneli sol üstten kontrol paneli sağ üsten açılıyor, bu samsung panelde tekti birkeşiktiler hani ben ona alıştım) ve herhangi bir paneldeylen sağ veya sola kaydırarak bu paneller arası geçiş var. Kısacası iphone paneli ama daha rahat geçiş yapıyorsun arasında. Saçma sapan iş bence böyle diyince pozitif anlam çıkıyor ama ben zaten S25 Ultra almaktan döndüm, istesem Iphone alırdım, normalde bu panel tipini ayarlardan özelleştirerek seçebiliyordun ama şimdi o yok, diğer şeyler var renkler yazılar fln filan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısacası X3 Pro bir anda arızalanmasa geçmezdim🤣 güncelleme almayı bıraktı ve güvenlik bakımından diyorsan artık nasıl kullandığına bağlı ama yine 30k ya bir iphone 13 fln alınabilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,099
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri