𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,451
Memnundun galiba cihazdan onerirmisin? A35' var şuan bende
Memnundun galiba cihazdan onerirmisin? A35' var şuan bende
Evet bu fiyata bedavaydi.Memnundun galiba cihazdan onerirmisin? A35' var şuan bende
1 hafta önce sanırım 13 kusure satıldı hb'da bendeki cihazı iade edeyimmi sence 16'k'ya? 8/256Evet bu fiyata bedavaydi.
Samsung sevmiyorsan et. Sana kalmış biraz. Ama ben orta giriş samsung sevmiyorum.1 hafta önce sanırım 13 kusure satıldı hb'da bendeki cihazı iade edeyimmi sence 16'k'ya? 8/256
Şöyle bir huyum varSamsung sevmiyorsan et. Sana kalmış biraz. Ama ben orta giriş samsung sevmiyorum.
Sanal ram' i de kapatırsan tam hazırsın
KapattımSanal ram' i de kapatırsan tam hazırsın
Kalite farkı hissettinizmi hocam?Kapattım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başardım.
Şu şekil bir değişim yaşadım.
Alıntıyı görüntüle
Yanii bence hafif var. Ama belki de psikolojikKalite farkı hissettinizmi hocam?
Fikirinizi etkilenmemek için bir şey demedim ama şu codec meseli tamamen satış taktiği hocam, keşke sırf bir codec tel değiştirmeseydiniz. Enazından piyasada en iyi kameralı telefonlardan birine geçtiniz o da bir şey bence.Yanii bence hafif var. Ama belki de psikolojik![]()
Bana da bahane oldu ya. Hiç vivo kullanmamıştım.Fikirinizi etkilenmemek için bir şey demedim ama şu codec meseli tamamen satış taktiği hocam, keşke sırf bir codec tel değiştirmeseydiniz. Enazından piyasada en iyi kameralı telefonlardan birine geçtiniz o da bir şey bence.
bu telefonu beğenmeyen yoktur origin os6 alıcak müthiş bir yazılım. video kamerasına bayılmıştım vloglar için falan iphoneden daha iyi .Kapattım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başardım.
Şu şekil bir değişim yaşadım.
Alıntıyı görüntüle