Sistem topluyorum yarın alıcağım acil yardım edin lütfen

Aga o güç kaynağı ne allah aşkına 9k ya alınır mı o, o anakart da 9k lık bi anakart değil. Geri kalan parçalar iyi
Konu sahibi çok acelen yoksa cuma gaming gecesini bekle ordaki indirimli hazır sistemlerden birini özelleştirip alabilirsin
PSU'nun neyi varmış? NZXT C1200 2023 ile neredeyse aynı zaten? Bana kalsa gaming gecesinden şunu almak daha mantıklı lakin bitfenixde kötü değil.

8500TL seviyesine düşüyordu.

Son düzenleme:
Aga o güç kaynağı ne allah aşkına 9k ya alınır mı o, o anakart da 9k lık bi anakart değil. Geri kalan parçalar iyi
Konu sahibi çok acelen yoksa cuma gaming gecesini bekle ordaki indirimli hazır sistemlerden birini özelleştirip alabilirsin
bfg gold gayet iyi bir psu neden ki ? , ana kartı öyle seçme sebebim mantıklı başka ana kart yok ve özelliklerine baktım fena değil.

bfg gold gayet iyi bir psu neden ki ? , ana kartı öyle seçme sebebim mantıklı başka ana kart yok ve özelliklerine baktım fena değil.
Psu kötü demedim ki 9k bence pahalı hocam hele o sisteme, nzxt c1200 daha geçen ay 8400 e düştü. Anakart da ondan daha ucuza colorful b650e var çok daha dolu. Parçalar güzel, bence fiyatlar kötü sadece

Psu kötü demedim ki 9k bence pahalı hocam hele o sisteme, nzxt c1200 daha geçen ay 8400 e düştü. Anakart da ondan daha ucuza colorful b650e var çok daha dolu. Parçalar güzel, bence fiyatlar kötü sadece
zaten bu parçaları zorunlu olarak seçtim :D arkadaş hazır sistem olarak alacağı için ki bence bfg için fena olmayan bir fiyat ana kart biraz tuzlu o kadar.

zaten bu parçaları zorunlu olarak seçtim :D arkadaş hazır sistem olarak alacağı için ki bence bfg için fena olmayan bir fiyat ana kart biraz tuzlu o kadar.
Gaming geceleri hariç incehesap baya kazık, vatanı itopyayı aratmıyor fiyatlarda. En mantıklısı gece beklemek

Gaming geceleri hariç incehesap baya kazık, vatanı itopyayı aratmıyor fiyatlarda. En mantıklısı gece beklemek
Vallahi hocam öyle yapacağız gibi bakın bunu da yeni buldum fiyat 103 k diyor 9 aya kadarda bölüyo

Ekler

• IMG_7525.webp
    IMG_7525.webp
    165.5 KB · Hit: 13
95 bine 5080li hazır sistemler vardı 5070 ti almak mantıksız bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer imkanın varsa cuma günü gaming gecesi var orayıda bekleyebilirsin yada gamegarajın kendi sitesinde vardı 90 bine 5080li
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi hocam öyle yapacağız gibi bakın bunu da yeni buldum fiyat 103 k diyor 9 aya kadarda bölüyo
o soğutucunun çok kroniği var ve forumdada şikayet eden çok oldu. arkadaşım aldı çalışırken fan yerinden çıktı :D

kesinlikle gaming gecesini bekleyin cuma gunu bende boyle bir sistem dizdim

1 x AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci

1 x Asus TUF GAMING B850M-PLUS WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart

1 x ASUS DUAL GeForce RTX 5070 12GB OC Edition DUAL-RTX5070-O12G GDDR7 192Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

1 x Lexar Thor RGB LD5U16G60C38BG-RGD 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 Ram (Bellek)

1 x Adata Legend 860 SLEG-860-1000GCS 1TB 6000/5000MB/s Gen4x4 NVMe M.2 SSD Disk

1 x Segotep Radiant Beyaz 750W 80+ Bronze Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa

1 x GamePower Skadi İnfinity 360 ARGB 360mm Cpu Sıvı Soğutma AM5 ve LGA1700 Uyumlu

1x Gamepower Mihawk 7.1 Surround Rgb Oyuncu Kulaklığı Siyah ( Hediye Olarak Geliyor )

toplam odenen fiyat ise 70.019 TL

9800x3dyi b650 ye takiyosun, 5600mhz ram takiyosun, inginc ve vasat bir secim uzak durun

bu sistem özelleştirilip alınabilir belki abdullah abi videosunu çekmişti . onun dışında diğerleri mantıksız en mantıklısı cumayı bekleyip gaming gecesinden bakmak

hocam ne is icin kullanaciginizi bilmem ama ilk sayfadaki sistem cok daha iyi bir sistem, arada tek fark 5080 ve 5070 ti ki cok da gerekli bir yukseltme degil

Geri