🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

nasıl becerdiysem kalibrasyon ayalarını bozdum herhalde stk 7024 x olarak gösteriyor gamepadi :kekw: :kekw: @Diavelin dongle dan takınca oluyor kabloluda xbox kontrolcu olarak göruyor

Son düzenleme:
bumu omu arasında kaldım ya möö
epic kütüphanemde biomutant ve Islets oyunlarını oynamak için başlıktaki gamepower force rgb yi n11 den 1141 liraya aldım şimdi.

Yıllardır hikaye tabanlı oyun oynadığımdan klavye mouse dan vazgeçemiyorum. Şayet joystick hoşuma giderse 2000 lira üstü daha kaliteli bişey alırım.

epic kütüphanemde biomutant ve Islets oyunlarını oynamak için başlıktaki gamepower force rgb yi n11 den 1141 liraya aldım şimdi.

Yıllardır hikaye tabanlı oyun oynadığımdan klavye mouse dan vazgeçemiyorum. Şayet joystick hoşuma giderse 2000 lira üstü daha kaliteli bişey alırım.

İlk başta kamerayı kontrol etmekte çok zorlanacaksın. Öyle 1-2 günde düzelmeyecek. Sonra yavaş yavaş alışacaksın. Önce hassasiyeti düşürerek başla sonra arttırırsın. Bir süre sonra insan alışıyor ama hala silah ile hedef almak zor geliyor. Tabi çocukluk yıllarından beri konsola sahip, gamepad ile oyun oynamış kişilerin bu kas hafızaları vardır benim yok. GOW'u falan gamepad ile oynamak aşırı zevkli. Klavye mouse ile oynadığımda bu kadar hoşuma gitmemişti. 2D platform, metroidvania oyunları oynarken de elim artık asla klavyeye gitmiyor ki aslında eskiden klavyeci idim. :)

Başta sorunsuz çalışıyordu ama şuan bağlı gözükmesine rağmen hiçbir tuşu algılamıyor bunu duzeltmenin bir yolu var mı neden olur

Başta sorunsuz çalışıyordu ama şuan bağlı gözükmesine rağmen hiçbir tuşu algılamıyor bunu duzeltmenin bir yolu var mı neden olur
Tekrar bağlamayı deneyin. Olmuyor ise nasıl bağlamaya çalıştığınızı söyleyin ve neye bilgisayar telefon vs.

Elime ulaştı ve ilk bu testi yaptım. Sonuç mükemmel gibi.
Alıntıyı görüntüle
Kendi Dongle'ı ile denedim gözle görülür bir gecikmesi yok.

Kablo ve Bluetooth üzerindende denedim yine aynı gecikme hissedilmiyor.

Bluetooth ile bağlamak için X + Home tuşuna 3 saniye basılı tutmanız gerekiyor.
Dongle ile bağlamak için Home tuşuna 3 saniye basılı tutuyorsunuz ışıklar değişene kadar. Ardından bağlanmaz ise dongle'ın üstündeki tuşa basın.
Tabii bunları cihaz kapalıyken yapacaksınız.

Kullanma kılavuzunda joystick kalibre etmeyide gösteriyor, yani ileride stick drift vs oluşursa kalibre edilebilir. Aynı şekilde hassasiyet ayarı ölü bölge ayarı vs de mevcut. Denemedim şimdilik.

Normal şarj 5V ama hızlı şarj desteği mevcut diyor ne kadar hızlı bilmiyorum.

Telefonda dead cells ve GTA San Andreas da test edildi çalışıyor. Bluetooth ve dongle üzerinden denendi.
İlk review'ümüz hayırlı olsun. <3

Nova lite ile bunun arasında kaldım. Birisi 1300 birisi 1650 lira
O fiyata Nova Lite almak çok büyük bir artı sağlamaz; tek artısı kablolu 1000 Hz polling rate olması, başka da öne çıkan bir özelliği yok.
Ancak BBW Aether, biraz daha fazla artı sunuyor. 1699 TL fiyatıyla size mekanik D-Pad, ayar yapmanızı sağlayan ekran, hair trigger özelliği, kablosuz 1000 Hz polling rate ve ekstra atanabilir tuşlar sunuyor; üstelik yazılım desteği de cabası. Yine de Gamepower Force da fiyatına göre gayet iyi bir gamepad. Bu konu tamamen ne kadar para harcamak istediğinize bağlı diyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl becerdiysem kalibrasyon ayalarını bozdum herhalde stk 7024 x olarak gösteriyor gamepadi :kekw: :kekw: @Diavelin dongle dan takınca oluyor kabloluda xbox kontrolcu olarak göruyor
kılavuzu oku default ayarlara dönmek için reset kombinasyonu vardır

O fiyata Nova Lite almak çok büyük bir artı sağlamaz; tek artısı kablolu 1000 Hz polling rate olması, başka da öne çıkan bir özelliği yok.
Ancak BBW Aether, biraz daha fazla artı sunuyor. 1699 TL fiyatıyla size mekanik D-Pad, ayar yapmanızı sağlayan ekran, hair trigger özelliği, kablosuz 1000 Hz polling rate ve ekstra atanabilir tuşlar sunuyor; üstelik yazılım desteği de cabası. Yine de Gamepower Force da fiyatına göre gayet iyi bir gamepad. Bu konu tamamen ne kadar para harcamak istediğinize bağlı diyebilirim.

ıhh resetledim kabloluda bluetoothda wifi de problem kendi dongle ini takınca stk 7024x standart game pad oalrak göruyor ilginçtir daha öncesinde bu sıkıntı yoktu :kekw:

Bende dualsense var ama biliyorsunuz ki dualsense hall effecte sahip değil sizce 600-700 e dualsense hall effect taktırmak mı yoksa bu mu?

Anlamadım galiba Gamepower Force da 1000 Hz zaten.

Anlamadım galiba Gamepower Force da 1000 Hz zaten.
EasySMX X15 ve Aolion AL-NS2286 modelleri 1000 Hz polling rate’e sahip değil. Gamepower Force için de 1000 Hz değeri açıkça belirtilmemiş; sadece en altta refresh rate olarak yazılmış. Ancak gamepadlerde “refresh rate” diye bir kavram yok bu terim yanlış kullanılmış, çünkü refresh rate ile polling rate tamamen farklı şeylerdir. Dilerseniz cihazın polling rate’ini test ederek doğrulayabilirsiniz. Eğer gerçekten 1000 Hz polling rate veriyorsa, bu cihazı ciddi şekilde öne çıkarır. Benim bildiğim kadarıyla ise Gamepower Force’un polling rate’i yaklaşık 125–150 Hz civarındadır.

ıhh resetledim kabloluda bluetoothda wifi de problem kendi dongle ini takınca stk 7024x standart game pad oalrak göruyor ilginçtir daha öncesinde bu sıkıntı yoktu :kekw:
Bazı dongle’ların üzerinde bir tuş bulunabiliyor. Eğer senin dongle’ında da böyle bir tuş varsa, onu da resetlemen faydalı olur.

Geri