🚀🚀Amazon Prime Ücretine %40 Zam Yapıldı 69.90TL/Ay🚀🚀 (Büyük Şahlanışa Az Kaldı)

DonYılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,185
IMG_20251014_104703_638.webp

Amazondan sürekli alışveriş yaptığım için bu fiyatlar çok uygun çünkü kargo ücreti yok ama amazondan alışveriş yapmayanlar, sadece yan hizmetlerini kullanmak isteyenlere (prime gaming, prime video vs.) 70TL vermelerini tavsiye etmem çünkü gerçekten iyi değiller. Prime Gaming'de güzel oyunlar verilmiyor. Prime Video'nun kütüphanesi ise çok ama çok yetersiz.

zam yapıyorsunuz bari içerikleri güzelleştirin oyunlar zaten leş

Alttan alttan öyle güzel geçiriyorlar ki ruhumuz bile duymuyor. Amazon+netflix+hepsiburada veya trendyol pass+ spotify+ youtube premium vs. bunların hepsine teker teker para verilince hiç bir şey yokmuş gibi duruyor ama toplayınca özellikle bir öğrenciyseniz yıpratıyor.

Alttan alttan öyle güzel geçiriyorlar ki ruhumuz bile duymuyor. Amazon+netflix+hepsiburada veya trendyol pass+ spotify+ youtube premium vs. bunların hepsine teker teker para verilince hiç bir şey yokmuş gibi duruyor ama toplayınca özellikle bir öğrenciyseniz yıpratıyor.
Bir de bunun dizi/film platformlarıni da ekleyince savunulacak pek yani kalmiyor

bir öğrenci bunların hepsine neden para verir bu parayı nerden bulabilir ki?

bir öğrenci bunların hepsine neden para verir bu parayı nerden bulabilir ki?
ogrenci bir kardesiniz olarak youtube netflix spotify ve amazon prime kullaniyorum yt uzerinde aile hesabim mevcut arkadasimla ortak 80 tl ye geliyor netflix 2 arkadasimla ortak 125 tl ye geliyor spotify duo mevcut yine arkadasimla 68 tl son olarak prime mevcut tek kullaniyorum 70 tl fakat bunlari topladigimizda toplam 345 oluyor buda tek ogun yemek demek turkiye ekonomisinde

arada bi alışveriş ve prime video kullanıyorum dıye iptal etmiyordum sanırım artık edeceğim

ogrenci bir kardesiniz olarak youtube netflix spotify ve amazon prime kullaniyorum yt uzerinde aile hesabim mevcut arkadasimla ortak 80 tl ye geliyor netflix 2 arkadasimla ortak 125 tl ye geliyor spotify duo mevcut yine arkadasimla 68 tl son olarak prime mevcut tek kullaniyorum 70 tl fakat bunlari topladigimizda toplam 345 oluyor buda tek ogun yemek demek turkiye ekonomisinde
Ben makarna pilav bulgurla döndürüyordum günlerimi protein olsun diye de nohut mercimek karıştırıyordum hiç günlük öğünlerim o kadar lüks olmadı açıkcası.

İş Bankası 4 aylık üyelik hediye etti şimdilik bakalım, fiyat yine makul prime video başlı başına o fiyat eder.

Prime,premium,plus vs.. bunları anlamıyorum gerçekten! Bu üyelikleri satıyorlar ve bunlara indirimli ürünler vs. var deniyor bakıyorum indirim namına bir şey göremiyorum göstermelik bikaç üründe indirim oluyor eee o zaman mantığı ne? Binlerce insanın verdiği üyelik ücretleri nereye gidiyor? Ciddi karlı işmiş.

Spotify apk premium YouTubedan yeni hesap açarak sürekli bedava 3 ay premium😁

hiç birine üye değilim bir tek amazona üyeyim o da bizimkiler film falan izlediği için. bu üyelikler çok da gerekli değil artık hiç bir alışveriş sitesinin uygulamasını da telefona yüklemiyorum (amazon hariç). consumerisme tamamen yenik düşmüş bir milletiz

Geri