🚀🚀Amazon Prime Ücretine %40 Zam Yapıldı 69.90TL/Ay🚀🚀 (Büyük Şahlanışa Az Kaldı)

Hayda bu olmadı ama ya, çok uzun süre bu piyasadaki en iyi fiyatla hizmet sundular, yakın zamanda zaten 10TL zamlanmıştı, şimdi üstüne 20TL daha koymak niye? Paralı kullandığım tek alış-veriş platformu ki verdiği ekstra hizmetlerle F/P diye kullanıyordum, bu hiç hoş olmadı.
Film/Dizi desen zaten hepsini Stremio'dan izlerim, oyunlar desen dişe dokunur bi' şey binde bir kere gelirse geliyor, sanırım iptal vakti geldi... :monkahmm:

Kablo TV hizmeti de üzerine 55TL koyup, Ssport yayınlarını kaldırdı. Yemin ederim bu kadar boş platformlara para verip de karşılığında sürekli soyulmak artık iyice sinirlerimi hoplatıyor! İlla ebeveynlerine sert yorumlar yapalım onu istiyolar...
yakında dediğin 2 sene olmuş

eskiden alışveriş yapta ne olursa olsun yap kargo bedava ek hediye veririm diyen sistemler artık bilmem ne plus prime diye ücret almaları pekte iyi değil her ne kadar bu sistemleri pahalı bulsam da düzenli alışveriş yapan ve indirimleri yakalayanlar için halen amazon prime kullanılır diye düşünüyorum, sabun bile daha ucuza geliyor

İptal edecek olanlar şimdi iptal etmese daha iyi olur Kasım indirimlerini bekleyin aralıkta iptal edin kasımda işe yarayabilir çünkü

Prime video içerikleri leş gibi. Abd de her şey var bizde yarısı bile yok.

Amazondan sürekli alışveriş yaptığım için bu fiyatlar çok uygun çünkü kargo ücreti yok ama amazondan alışveriş yapmayanlar, sadece yan hizmetlerini kullanmak isteyenlere (prime gaming, prime video vs.) 70TL vermelerini tavsiye etmem çünkü gerçekten iyi değiller. Prime Gaming'de güzel oyunlar verilmiyor. Prime Video'nun kütüphanesi ise çok ama çok yetersiz.
Sadece Prime video bile yeterli

yıllık ücret varmı bunda da bilimiyormusunuz varsa öyle bişi öyle yapalım daha uyguna gelir

Alıp unuttuğum tek üyelik
70tl fazla ama supernatural bitirip iptal ediceğim

images (9).webp

Amazondan sürekli alışveriş yaptığım için bu fiyatlar çok uygun çünkü kargo ücreti yok ama amazondan alışveriş yapmayanlar, sadece yan hizmetlerini kullanmak isteyenlere (prime gaming, prime video vs.) 70TL vermelerini tavsiye etmem çünkü gerçekten iyi değiller. Prime Gaming'de güzel oyunlar verilmiyor. Prime Video'nun kütüphanesi ise çok ama çok yetersiz.
ben prime gaming oyunları yenilenince alıyorum üyeliği hemen oyunları toplayıp iade ediyom 3-5 lira bir şey kesip geri veriyor parayı

Yanlis Anlamayin ama bence Rakipleri ile kiyasladigimizda ve gunumuzdeki 70TL'nin degerini dusundugumuzde 1.67 Dolar yani Cok degil sanki biraz abartmiyormusunuz ?

Mesela Cogu kisi amazon gaming'in guzel oyun vermediginden bahsetmis ama durust olalim gercekten kullanicilarin %kaci prime gaming icin aliyor %1 bile degildir muhtmeelen yani millet zaten orada'da oyundan cok oyun ici DLS ve odulleri aliyorlark, Yurt Disinda zaten en populer E-Ticaret Firmasi oldugu icin orada alan genellikle amazon ucretsiz kargo ve indirimler icin aliyor onun disinda Video platdormuda Bence Gayet iyi icerikler var (Turk iceriklerini Saymiyorum Keske Olmasalardi hatta daha iyi olurdu platform bence) The boys mesela muq bir seri her neyse oda bir yana Zaten Turkiyede Cok fazla insan alip kullanip son 1-2 gun kala iade edip parasini geri aliyor ve surekli bunu yaparak sadece aylik 5TL'lik mi ne bir kesinti maliyeti karsiliginda ucretsiz izlemis oluyor
Ayrica Twitch'te Falan istedigin 1 yayinciya ucretsiz abonelik falanda veriyordu diye hatirliyorum zaten twitch aboneligi bile tek basina 5 dolar faln vs....

Kisaca 70TL bence sundugu hioozmetleri dusununce yinede Cok iyi fiyat zaten kullanmayacaginiz ay almayion otomatik odemeyi kapatin kullancaginiz ay alin

Geri