🚀🚀Amazon Prime Ücretine %40 Zam Yapıldı 69.90TL/Ay🚀🚀 (Büyük Şahlanışa Az Kaldı)

Amazondan sürekli alışveriş yaptığım için bu fiyatlar çok uygun çünkü kargo ücreti yok ama amazondan alışveriş yapmayanlar, sadece yan hizmetlerini kullanmak isteyenlere (prime gaming, prime video vs.) 70TL vermelerini tavsiye etmem çünkü gerçekten iyi değiller. Prime Gaming'de güzel oyunlar verilmiyor. Prime Video'nun kütüphanesi ise çok ama çok yeter
şöyle bir uygulama getirmişler: mesela bir ürün alacaksın onun için prime üyesi oldun. ürünü aldığından sonra iptal edersen anında üyeliğini kesiyorlar ve ödediğin ücretin yarısını iade ediyorlar.

Amazona değer sürekli ürün alıp prime gaming prime video kullanıyorum gayet iyi fiyatını hak ediyor diğerlerine nazaran diye düşünüyorum

Sürekli alışveriş yapıyorum ancak 70TL, senede 840TL çok fazla BENCE. Kasım ayında da alacağımızı alır, sonrasında iptal ederim maalesef. Üstüne Hepsiburada, Youtube, Spotify derken senelik 1 tane KYK gidiyor xD
Diğerleri neyse de, Amazon'a üzüldüm :(

ogrenci bir kardesiniz olarak youtube netflix spotify ve amazon prime kullaniyorum yt uzerinde aile hesabim mevcut arkadasimla ortak 80 tl ye geliyor netflix 2 arkadasimla ortak 125 tl ye geliyor spotify duo mevcut yine arkadasimla 68 tl son olarak prime mevcut tek kullaniyorum 70 tl fakat bunlari topladigimizda toplam 345 oluyor buda tek ogun yemek demek turkiye ekonomisinde
Senin orada 345 cidden pahalıymış geçmiş olsun 1 öğün 175 tıka basa doyuyorum burada

8.90tl ödüyorken 100 yıl daha yaşarım sanıyordum

Sürekli alışveriş yapıyorum ancak 70TL, senede 840TL çok fazla BENCE. Kasım ayında da alacağımızı alır, sonrasında iptal ederim maalesef. Üstüne Hepsiburada, Youtube, Spotify derken senelik 1 tane KYK gidiyor xD
Diğerleri neyse de, Amazon'a üzüldüm :(
amaç da zaten sürekli aynı yerden alışveriş yaptırtmak. amazon üyeliğin var diye ürünlere amazondan bakıyorsun oradan alışveriş yapma olasılığın artıyor

amaç da zaten sürekli aynı yerden alışveriş yaptırtmak. amazon üyeliğin var diye ürünlere amazondan bakıyorsun oradan alışveriş yapma olasılığın artıyor
Amaç odur doğrudur ancak genelde en ucuz neredeyse oradan alıyorum üyelik vs takılmıyorum. Artık bir önemi de kalmadı daha almam bu fiyattan

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Hayda bu olmadı ama ya, çok uzun süre bu piyasadaki en iyi fiyatla hizmet sundular, yakın zamanda zaten 10TL zamlanmıştı, şimdi üstüne 20TL daha koymak niye? Paralı kullandığım tek alış-veriş platformu ki verdiği ekstra hizmetlerle F/P diye kullanıyordum, bu hiç hoş olmadı.
Film/Dizi desen zaten hepsini Stremio'dan izlerim, oyunlar desen dişe dokunur bi' şey binde bir kere gelirse geliyor, sanırım iptal vakti geldi... :monkahmm:

Kablo TV hizmeti de üzerine 55TL koyup, Ssport yayınlarını kaldırdı. Yemin ederim bu kadar boş platformlara para verip de karşılığında sürekli soyulmak artık iyice sinirlerimi hoplatıyor! İlla ebeveynlerine sert yorumlar yapalım onu istiyolar...

Alttan alttan öyle güzel geçiriyorlar ki ruhumuz bile duymuyor. Amazon+netflix+hepsiburada veya trendyol pass+ spotify+ youtube premium vs. bunların hepsine teker teker para verilince hiç bir şey yokmuş gibi duruyor ama toplayınca özellikle bir öğrenciyseniz yıpratıyor.
Malesef lafla olmaz tabii ama Alabilen üyelikleri kesinlikle yıllık almalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,857
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri