bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 711
ingilizcen iyise al değilse pc de alSelamlar bu oyun serisini hiç oynamadım (Sadece 2.oyununu internet kafede oynadım yarım saat falan) ve çok övülüyor bu oyun serisi alınır mı?
Az biraz İngilizcem var, bilgisayarım yok eğer oyunun İngilizce'si hafifse rahat bir şekilde oynayabilirim.ingilizcen iyise al değilse pc de al
ilk 2 oyunu bitirmiş biri olarak söylüyorum ikisininde güvenli türkçe yamaları var kusursuz çalışıyolar burda oyunlar 1 ve 2 nin definitive edition hali geliyorsa direk al çünkü 1.oyunun vericeği zevk okadar güzelki 2yede başlamak isticeksin 2de aynı şekilde çok güzel 1e göre çok daha zor bu arada 3ü oynamadım beğenen birini bile görmediğim için genede sen bilirsin ama ilk 2oyun için bile alınır definitive edition halleriyseSelamlar bu oyun serisini hiç oynamadım (Sadece 2.oyununu internet kafede oynadım yarım saat falan) ve çok övülüyor bu oyun serisi alınır mı?
3 oyun ilk 2 oyun güzel 3. oyunda güzel ama açık dünya yapacğız diye diğer oyunlara göre değişik gelebilir.Al kaçırma beğenirsin güzel fiyatAz biraz İngilizcem var, bilgisayarım yok eğer oyunun İngilizce'si hafifse rahat bir şekilde oynayabilirim.
Türkçe yama kuramayacağım maalesef çünkü PS5 Slim var. Neyse ben anlayabildiğim kadarıyla oynarım.ilk 2 oyunu bitirmiş biri olarak söylüyorum ikisininde güvenli türkçe yamaları var kusursuz çalışıyolar burda oyunlar 1 ve 2 nin definitive edition hali geliyorsa direk al çünkü 1.oyunun vericeği zevk okadar güzelki 2yede başlamak isticeksin 2de aynı şekilde çok güzel 1e göre çok daha zor bu arada 3ü oynamadım beğenen birini bile görmediğim için genede sen bilirsin ama ilk 2oyun için bile alınır definitive edition halleriyse
ilk iki oyun baya iyi ama üçüncüyü yarıda bırakmıştım pek hoşuna gitmeyebilir ama fiyatına göre baya iyi bence almalısın beğeneceğine eminimSelamlar bu oyun serisini hiç oynamadım (Sadece 2.oyununu internet kafede oynadım yarım saat falan) ve çok övülüyor bu oyun serisi alınır mı?
Dediğim gibi anlayabildiğim kadarıyla oynayacağım, İngilizcem az biraz var umarım sıkıntı yaşamam.Bende de var bu paket pc de. İlk oyununu oynadım çok güzeldi tavsiye ederim. Ama arkadaşların dediği gibi ingilizceniz çok iyi değilse keyif vermeyebilir. 2. ve 3. oyunlarını henüz oynamadım yorum yapamıyorum
ingilizcesi hakkında bi fikrim yok ama ilk 2 oyun efsane 75 liraya bedava resmenAz biraz İngilizcem var, bilgisayarım yok eğer oyunun İngilizce'si hafifse rahat bir şekilde oynayabilirim.
epic ve prime gaming kütüphanelerine bak bedava verilmişti.Yoksa bile alınırSelamlar bu oyun serisini hiç oynamadım (Sadece 2.oyununu internet kafede oynadım yarım saat falan) ve çok övülüyor bu oyun serisi alınır mı?
PS5 olduğu için oraları kullanmadım hiçepic ve prime gaming kütüphanelerine bak bedava verilmişti.Yoksa bile alınır