🔥İndirim HIKSEMI WAVE Pro 2TB Gen3 M2 SSD 3653TL

Ben aldım bir tane depolama maksatlı kullanırım diye
Amazon güvencesi var diye aldım abc satıcısı olsa yanaşmazdım muhtemelen
Ama bir yandan da içimde kuşku yok değil, oyun vs. depolama da problem yok da önemli bir veri depolarsak ssd cortlarsa büyük sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen ihtiyacın varsa oyun depolama maksatlı kullanıcaksan al bir tane, 5 yıl garantisi var mutlaka iletişim kurulur herhalde teknik bir sorun yaşandığında
Taksit olmasa almazdım da taksit var diye aldık bakalım.

Oyun falan kuracaksanız alınır ama her an patlayabilir gibi geliyor.
Bana da öyle hissettirdi bir tık :D
Napsam bilemedim, çokta ihtiyacım yok gibi ucuz diye aldım boş slota takarım düşüncesiyle
İptal mi etsem acep :D

Bana da öyle hissettirdi bir tık :D
Napsam bilemedim, çokta ihtiyacım yok gibi ucuz diye aldım boş slota takarım düşüncesiyle
İptal mi etsem acep :D

Biz amazon ürünlerini garantiye sokmuyoruz ne demekmiş :D
Valla ilginç. Faturalı sıfır ürün alıyorsun kimin sattığı bağımsız garanti sistemi böyle işler.
Sağlam bir kayaya denk gelseler bu iki firmadan milyonlar koparır 1 tane SSD için :D

Her neyse ben macera aramayıp iptal ediyorum.

Valla ilginç. Faturalı sıfır ürün alıyorsun kimin sattığı bağımsız garanti sistemi böyle işler.
Sağlam bir kayaya denk gelseler bu iki firmadan milyonlar koparır 1 tane SSD için :D
indir.webp

Ben olsam kampanya bitmeden çekerim yarın da sorarım amazon ve ithalatçı firmaya garanti işi sıkıntıysa iade ederim . sdd lerde benim şahsi tecrübelerim ilk bir yıldan az bir sürede bozulmaz ise sonrradan sorun olmuyor ama teknoloji şans işi işte .

Ben de bir tane çektim, 2TB oyun depolama için kullanılır herhalde bu fiyata iyi fırsat

Her neyse ben macera aramayıp iptal ediyorum.
Amazon paralel ithalat yapmış demektir. Resmi distribütörü es geçmiş kendi ithal etmişse adam haklı olarak garanti vermez ben de olsam vermem.

Geri