Taksit olmasa almazdım da taksit var diye aldık bakalım.Ben aldım bir tane depolama maksatlı kullanırım diye
Amazon güvencesi var diye aldım abc satıcısı olsa yanaşmazdım muhtemelen
Ama bir yandan da içimde kuşku yok değil, oyun vs. depolama da problem yok da önemli bir veri depolarsak ssd cortlarsa büyük sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen ihtiyacın varsa oyun depolama maksatlı kullanıcaksan al bir tane, 5 yıl garantisi var mutlaka iletişim kurulur herhalde teknik bir sorun yaşandığında
Başımıza bir şeyler gelmese bariTaksit olmasa almazdım da taksit var diye aldık bakalım.
Bana da öyle hissettirdi bir tıkOyun falan kuracaksanız alınır ama her an patlayabilir gibi geliyor.
Bana da öyle hissettirdi bir tık
Napsam bilemedim, çokta ihtiyacım yok gibi ucuz diye aldım boş slota takarım düşüncesiyle
İptal mi etsem acep![]()
Biz amazon ürünlerini garantiye sokmuyoruz ne demekmişamazondan hikvision 240 gb ssd almıştım bozulmuştu. Yetkili servisi arıyorum biz amazon ürünlerini garantiye sokmuyoruz diyolar. Amazonu arıyoruz yetkili servise gönderin diyolar. Garanti de sıkıntı yaşadım hikvision da bilginiz olsun.
Biz amazon ürünlerini garantiye sokmuyoruz ne demekmiş
Valla ilginç. Faturalı sıfır ürün alıyorsun kimin sattığı bağımsız garanti sistemi böyle işler.
Sağlam bir kayaya denk gelseler bu iki firmadan milyonlar koparır 1 tane SSD için![]()
Sadece depolama için aldım 3300 e gerçekten bedavaGiriş seviye gen3 M2 oyun diski için birebir bu fiyata 2tb bulmak zor
App150 kodu ve nays vb banka kampanyaları ile 3350 liraya gelir bedava resmen
HIKSEMI HS-SSD-WAVE Pro(P) 2048 GB Dahili SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HIKSEMI HS-SSD-WAVE Pro(P) 2048 GB Dahili SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Amazon paralel ithalat yapmış demektir. Resmi distribütörü es geçmiş kendi ithal etmişse adam haklı olarak garanti vermez ben de olsam vermem.Biz amazon ürünlerini garantiye sokmuyoruz ne demekmiş
Valla ilginç. Faturalı sıfır ürün alıyorsun kimin sattığı bağımsız garanti sistemi böyle işler.
Sağlam bir kayaya denk gelseler bu iki firmadan milyonlar koparır 1 tane SSD için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her neyse ben macera aramayıp iptal ediyorum.