Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 176
Merhaba arkadaşlar bu sene mezun senem'deyim geçen sene yani 12.sınıfta 880.000 sıralama yaptım eşit ağırlıkta 10. sınıftan bellidir elimin altında bir oyuncu bilgisayarı var 9 ve 10 sınıfta düşük bir bilgisayar vardı 11 12 sınıfta 4060'lı bir sistem dizdim yani oyun oynuyordum sınava falan çalışmıyordum daha doğrusu okulla alakam yoktu bu sene başında yani 2-3 ay önce bilgisayarı sattım YKS'ye çalışmaya basladım oyun bağımlısı biri olarak birden oyunları bırakınca insanın ister istemez canı arada çekiyor o yüzden de haftada bir falan hafta sonları internet kafeye gidiyorum 3 saat falan oturup oyun oynuyorum bunun bir çözümü var mı yaptığım normal bir hareket mi yoksa sıkıntılı bir durum mu fikri olan veya bu durumun aynısını yaşayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim benim için oldukça önemli bir durum geçen sene 15 net civarı yapıyordum okul denemelerinde şu an bu sene sabit 40 üstü net yapıyorum sınava 8 ay var herhalde daha yükseltirim bir 40-50 daha koyarım üstüne ama bu anlattığım durum beni birazcık korkutuyor ya çözümü falan var mı yoksa normal mi?