🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

%20 indirim işin şovuydu. Kutusu açılmış iade edilmiş airpods pro 3'ü 8800'e aldım. Pro 2, %20 indirimle 6500'e satıldı. Pro 2 zaten 9-10 civarına bulunuyordu, pro 3 ise 13999'dan çıktı.
Anlık %20 ile stokları azalttılar depodaki hantallığı yok ettiler işte :D
Belki ilerleyen zamanda patlatırlar tekrardan stok birikince :D

İyi satış oldu yinede örnek promax 16 512 ligi 47 bine alan gördüm geldiğinde sarj döngüsü 1/2 olanda vardı 0 olanda
kendimde aldım hatta 68 e aldım 512 liği sarja bile takmamışlar kutusunu açmış iade etmişlerdi.

Forumun en temiz konularından biri oldu tartışma az toksik az yazan herkes bir şeyler almak ya da aldırmak yardımcı olmak istedi. Ben eski donanımhaberciyim (çokta eski değil :kekw: ) eski günlerime gittim
Alışverişlerinin başarılarılarını dilerim ben es geçtim :D alan yarışmacı arkadaşlara h.o diyelim kimin ihtiyacı kiminin gereksiz ihtiyacı :D
çinde bir abimiz geziyor özel istek yaptım bulursa benim itemleri getiricek onu bekliyorum inş deng getirir :D
yatırımı oraya yapıcam.

Alışverişlerinin başarılarılarını dilerim ben es geçtim :D alan yarışmacı arkadaşlara h.o diyelim kimin ihtiyacı kiminin gereksiz ihtiyacı :D
çinde bir abimiz geziyor özel istek yaptım bulursa benim itemleri getiricek onu bekliyorum inş deng getirir :D
yatırımı oraya yapıcam.
Uluslararası al satçı olan shaco27 arkadaşımı tebrik ederim :kekw: Mcquenn duymasın

Forumun en temiz konularından biri oldu tartışma az toksik az yazan herkes bir şeyler almak ya da aldırmak yardımcı olmak istedi. Ben eski donanımhaberciyim (çokta eski değil :kekw: ) eski günlerime gittim
Benim ilk laf yediğim hakaret işittiğim konu oldu ama değerdi bu indirimler sayesinde faydalandık.

Benim monitörün faturasını indiremiyorum hata veriyor. Çok da önemli değil aslında ama faturayı görsek iyi olurdu

1760527429270.webp

çokta iyi fiyat değil ama ihtiyacı olan baksın

Geri