Öneri Battlefield 6 alınır mı?

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,485
Her ayın 15'inde borçları ödeyince 1-2 tane oyun alıyorum. Ghost Of Tsushima çektim 1500'e. BF 6 çekeyim diyorum ama neredeyse 3k TL'ye geliyor fiyat.
Alan var mı yorumu nedir?

Ukrayna EA üzerinden 1700e alınıyordu. Oyuna değer bence güzel bir sisteminiz varsa zevkli

Steam'den alsanız bile oyun ea launcher ile çalışıyor zaten. Sizi ordan almamaya iten nedir
Koleksiyon yapıyorum Steam'de. Ayrıca EA'in bile açıkladığına göre oyun Steam'de daha düzgün çalışıyor.

Koleksiyon yapıyorum Steam'de. Ayrıca EA'in bile açıkladığına göre oyun Steam'de daha düzgün çalışıyor.
Anlıyorum. Şahsen bende Steam üzerinden almayı tercih ediyorum, fakat yine de merak ettim.

2 sene sonra 3 dolara satılıyor zaten. bf1 ve bf5 halla çok saran ve kitlesi büyük oyunlar, o yüzden düzenli bf oynamama rağmen alasım gelmedi

İmkanın varsa yüzlerce saat oynarım dersen 3000 liranın hakkını anca verir. Ben imkanım olsada indirim beklerdim fps oyunu açlığın yoksa.

2 sene sonra 3 dolara satılıyor zaten. bf1 ve bf5 halla çok saran ve kitlesi büyük oyunlar, o yüzden düzenli bf oynamama rağmen alasım gelmedi
Hocam sebep de o zaten 2 sene var da 2 seneye ölür müyüm ölmez miyim belki oyunlara ara veririm vs. Çok uzun bir süre.

İlk gündü o, ea üzerinden alanlar oyuna giremiyordu ona nispeten söylenen bir laf. Şuan sıkıntı yok, aradaki 1300 tl koleksiyon için veririm diyorsanız siz bilirsiniz. 2600 TL'ye phantom edition'ı almıştım :D

Yüzlerce saat oynarım dersen 3000 liranın hakkını verir. Ben olsam indirim beklerdim fps oyunu açlığın yoksa.
CS2 oynuyorum Faceit 10 levelim o yüzden bir açlığım yok fakat ara sıra CS nin yavaşlıktan sıkılıp BF oyunları girmek gerekiyor gibi. Arkadaş da var girecek.

Geri