🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.825,23 TL- Oldu ONS - 4200,39 -🔥🔥🔥🔥

Arabayı ucuza sattık diye üzülüyordum şimdi sıfırını alabilirim üzerine de az da olsa para kalıyor. En başında altın bozup araba almasaydım belki de 2 araba param olacaktı. Geçen gün ucuz ürünler var diye biraz bozdum, alımı yaptım, altın artınca anlamı kalmadı, üstüne zarara gidiyor :D Bir yerde duracak diyorum orayı da geçiyor yeni araba alacaktım, almıyorum lan, bu gidişle ev aldıracak.

Arabayı ucuza sattık diye üzülüyordum şimdi sıfırını alabilirim üzerine de az da olsa para kalıyor. En başında altın bozup araba almasaydım belki de 2 araba param olacaktı. Geçen gün ucuz ürünler var diye biraz bozdum, alımı yaptım, altın artınca anlamı kalmadı, üstüne zarara gidiyor :D Bir yerde duracak diyorum orayı da geçiyor yeni araba alacaktım, almıyorum lan, bu gidişle ev aldıracak.
Ne sattın ve ne alacaksın hocam?

Bende Hyundai'ciyim. Toyota pek sevmiyorum. Japonlardan arkadaşta Type-R vardı. 2-3 kez ona binmişliğim vardır.
Hyundai Honda bunlar da iyi, hız tutkum yok zaten, beni sanayiye sokmayacak arabalar bakıyorum İ20, İ30`da baktıklarım arasında.

Hyundai Honda bunlar da iyi, hız tutkum yok zaten, beni sanayiye sokmayacak arabalar bakıyorum İ20, İ30`da baktıklarım arasında.
Hocam bu i20lerin 5 ileri birde 6 ileri olanları var motor seçeneğine göre değişiyor diye biliyorum 6 ileri şanzıman gerçekten çok zevksiz ve kullanışsız yenilerinde uzak durmanızı tavsiye ederim. Limanda çalışırken 100lerce sıfır arabayı çekince dahada hissettiriyor o şanzıman. Güzel bi test yapmadan yeni kasa almayın derim.

İoniq 6 ve Kona-e hayalim.
Veya Kia ev6.

neden fırlıyor bu altın birden neyın eflasyonu bu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri