Direksiyon Seti Önerisi

Ne derece prpfesyonel bir şey istiyorsunuz bilmiyorum hocam ama ben ets 2 ve asetto falan oynuyordum gayette uyumlu iyi çalılıyor oynatıyor ben memnunum ben sıfır almadım yurt dışından hediye geldi sıfır fiyatı ne kadar bilmiyorum ama çok pahalıysa önermem
hocam şuan 17k değerinde g29 sizce aliyim mi HOCAM 1 SAAT ÖNCE BU ÜRÜNE BAKTIĞIMDA 17K BİR ANDA 3K ZAM GELDİ
https://www.trendyol.com/logitech/g...n-p-3739691? boutiqueId=61&merchantId=1146663

İDEFİXTE 17K YA VAR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şuan 17k değerinde g29 sizce aliyim mi HOCAM 1 SAAT ÖNCE BU ÜRÜNE BAKTIĞIMDA 17K BİR ANDA 3K ZAM GELDİ
https://www.trendyol.com/logitech/g...n-p-3739691? boutiqueId=61&merchantId=1146663

İDEFİXTE 17K YA VAR
Yok ya bence 17 etmez hocam temiz ikinci ele yönelin derim benim ürünümde ikinci elde sapa sağlam kullanıyorum

2. el daha mı uygun olur sizce hocam yani sıkıntı olmaz mı

hocam zaten vitesli alıcam da youtubedaki videolar nedense fikrimi değiştiridi ama yine de alıp denemek istiyorum

peki hocam ben yine de g29 tarafındayım ancak yine de sormak istedim
Temiz illa denk geliyor uyguna

Arkadaşıma hediye olarak PXN V10 Pro aldık çok memnun bir şekilde kullanıyor

4 ay önce g923 aldım şu an çok memnunum en azından araştırın derim.

hocam g29 ile aynı fiyat

peki hocam dediğiniz gibi yapıcam

Evet, fiyatı aynı ve direct drive özelliği bulunuyor, bu yüzden direksiyon hissiyatı gerçekten çok iyi.

Yanlış anlaşılmasın elinizdeki ürünü kötülemiyorum sadece şuan sıfır almak mantıklı değil.

Shifterla 16.400
yok yok hocam yanlıs anlamadım haklısınız sıfır parasını haketmez su anlık ne kadar guzelde olsa eskı makıne sonuc olarak

hocam 2. elden şöyle bir şey buldum sizce ne dersiniz?
https://www.letgo.com/item/direksiyon-seti-g29-iid-1718587711
fiyatı iyi eğer test edicek olursanız vitesini 3 ve 4 e alıp sağa sola sallayın bosluk var mı dıye konrtolunu yapın

İDEFİXTE 17K YA VAR
Bu paraya g29 alanın aklından şüphe duyarım ikinci elde 10 11 e 5 6 aylıklar var daha dün vitesli t300rs vardı kutulu faturalı 17 ye

bence alıp deneyin mekanikte sıkıntı yoksa ve kauçuklar da deformasyon yoksa mutlaka alın derim çünkü şu an resmi satıcılar da 22-23 bandında.
dediğiniz gibi yapıcam hocam

Bu paraya g29 alanın aklından şüphe duyarım ikinci elde 10 11 e 5 6 aylıklar var daha dün vitesli t300rs vardı kutulu faturalı 17 ye
hocam ben hayatımda ilk defa direksiyon alıcam çok popiler olduğu için bende hep ona göre hayaller kurdum nereden bilebilirim

dediğiniz gibi yapıcam hocam

hocam ben hayatımda ilk defa direksiyon alıcam çok popiler olduğu için bende hep ona göre hayaller kurdum nereden bilebilirim
senlik değil ben birisi öneri yaptım kanka bu set o paraları imkanı yok hak etmiyor alınca ztn sıkılacaksın hiç keyifli değil direksiyon hissi kötü ani manevrada boşluk hissi yaratıyor fren pedalına basınca koltukla geri kayıyorsun koltuğu sabitlesen pedal kayıyor ben gittim yere vidaladım sağından solundan pedalı ancak koltuğunda ayaklarını söktüm :D onda rağmen sert ayağa kalkman gerekiyor sert fren yapman için içine gerçeki olacak diye silgi koymuşlar alakası yok gerçek his istersen bir yay daha koyarsın oda bastıkça sertleşir his dediğin öyle olur kısaca alınacak set değil (sıfırı) ikinci elde alırsın 9 10 k ya hevesini alırsın merakın gider aynı paraya satarsın yine ama bütçe 17k falansa git t300rs al yada vitessiz moza r3 al direct drive bam başka seviye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri