Sevdiğim kızın abisi var

Gizli haliyle gittiği kadar gitsin diyorum kötü mü olur
Eğer aldatılma veya ayrılma konusunda intihar etme derecesine kadar gidebileceksen veya psikolojini kötü etkileyecek ise başlamadan bitirmen daha sağlıklı olur. Aksi takdirde bu durumdan kötü etkilenen sen olacaksın.

Eğer aldatılma veya ayrılma konusunda intihar etme derecesine kadar gidebileceksen veya psikolojini kötü etkileyecek ise başlamadan bitirmen daha sağlıklı olur. Aksi takdirde bu durumdan kötü etkilenen sen olacaksın.
Ben aldatılma da yaşadım da çok koymadı max 1 aya rahatlıyorum kendi halimde biriyim zaten. yapacağım max şey biraz şarkı dinleye dinleye dindiririm sonrasında akıyor hayat

Lisede ilişki yaşanmaz, bunu herkes biliyor. Aşık olunca derslerde hep onu düşünüyorsun, konsantre olamıyorsun. Evde de sürekli aklında o oluyor, dersleri anlayamıyorsun. Bu yüzden bu işlere hiç bulaşmamak lazım. Mesela ben okulda bir kızla bakışıyoruz, üstelik çok da güzel bir kız. Aklımdan çıkmıyor, yapacak bir şey yok. :)

Ben aldatılma da yaşadım da çok koymadı max 1 aya rahatlıyorum kendi halimde biriyim zaten
O zaman sana bırakıyorum gençsin zaten nasıl istiyorsan. Dediğim gibi bende bir kızı sevdim 12. sınıfım şuan okulun ilk gününden tutulmuştum ona, açılırken 158 nabız gördüm resmen kalp krizi geçirdim yemek yiyemedim, sonrasında arkadaş kalmak istedi dedim hakkındır zorlayamam şuanda fake olmayan moldovalı biriyle konuşuyorum benden bir yaş büyük ama çok güzel ben ise neandarteller'den 5dk önce evrimleşmiş gibiyim.

Başıma bir şey gelmesin de ben her gece hayırlıysa devam etsin hayırlı değilse kopsun diyorum bakalım zaman gösterecek

Biriside yazmış abisini döv 😀

yani öyle güzel sonuç vereceğini sanmıyorum, denk gelirsen konuş, gördüğünde yanına uğra hal hatır sor, samimi davran AMA İSTİYOSAN YAP YAPMACIK OLMA KIZ VAR DİYE
Yapmacıklık yapmam gerekirse inceldiği yerden kopsun öyle denk gelirsem selam veririm de çok da görmem.

Yapmacıklık yapmam gerekirse inceldiği yerden kopsun öyle denk gelirsem selam veririm de çok da görmem.
içinden geliyosa konuş dediğim gibi kendini zorlama yani içinden gelsin zamanla bi bakmışın isteği o atmış sana ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,388
Üyeler
185,879
Son üye
Scania770s
Geri