OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,773
İnternet kafe projesi tamamlandıEvet evet girince ürünün sayfasına stok gözüktü aldım direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ben bu kadar monitörü napacam![]()
G65b bende aldım. 3.5 ay sonra gidip bakıcam eve direkt geldiği gibi iade mi edeyim?piksel yoksa 8 e bedava
Kullanıyorum Müthiş MonitörG65b bende aldım. 3.5 ay sonra gidip bakıcam eve direkt geldiği gibi iade mi edeyim?
2k 240hz ya da üstü düşük gecikmeli monitör arıyordum. 9300e geldi kötü mü yaptım acaba hem CS hem valo oynicam
Bu doğru benim İstanbul'da böyle bir ban yiyen arkadaşım var, adam şu an İsviçre'de bırak telefonu numarayı komple ülke değiştirdi Amazon hala hesap açtırmıyor buna, işin daha ilginci karısının adına da açamıyor. Kan davasına çevirdi Amazon olayıBirisi önceki mesajlarda "Çok fazla al-iade et yaparsan blacklist'e alınıyorsun." tarzı bir şey yazmıştı. Artık almayalım diye kolpa mı sıktı yoksa doğru mu söylüyor bilmiyorum. Sırf bundan dolayı depodan alışveriş yapmaya korkar oldum.
Kasıtlı olarak sürekli ürün alıp kutusunu vs. açıp iade mi etti hocam nasıl ban yedi ?Bu doğru benim İstanbul'da böyle bir ban yiyen arkadaşım var, adam şu an İsviçre'de bırak telefonu numarayı komple ülke değiştirdi Amazon hala hesap açtırmıyor buna, işin daha ilginci karısının adına da açamıyor. Kan davasına çevirdi Amazon olayı
Kasım geliyor yine aramaya başlar beni
ŞARJ KUTUSUarkadaşlar nasıl fiyat?Apple AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
hayır kulaklıkŞARJ KUTUSU
Kaç liraydıhayır kulaklık