RİOT GAMES Valorant rezilliği acil yardım

Clausx

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhabalar öncelikle Valorantta 2 hafta kadar önce durduk yere arkadaşla beni oyundan attı (galiba genel bir sorundu) arkadaşım geri girdi ama ben giremedim ve ekranda birdenbire 2026 ekime kadar kısıtlama aldığı yazdı
Desteğe ilk yazdığım zaman genel bir sorun dediler ve hesabını açtılar 1-2 gün sonra tekrardan birdenbire 365 gün daha kısıtlama aldım yine yazdım yine açtılar aynı şeyi söyleyip galiba hesabımda bug gibi bir şey oldu ve tekrardan oldu artık kafayı yedim ve tekrar yazdım bu sefer umursamıyorlar bile bu konuyu birdaha yazmayın bize diye altta koyduğum fotolar biri ilk mail biri son mail
TÜM EMEKLERİM BOŞA GİTTİ HESAPTA BIÇAK SKİN VS her şey VARDI HAKKIM HARAM OLSUN

Ekler

• Screenshot_2025-10-17-18-45-07-262_com.google.android.gm-edit.webp
    Screenshot_2025-10-17-18-45-07-262_com.google.android.gm-edit.webp
    89.8 KB · Hit: 53
  • Screenshot_2025-10-17-18-44-19-950_com.google.android.gm-edit.webp
    Screenshot_2025-10-17-18-44-19-950_com.google.android.gm-edit.webp
    70 KB · Hit: 54
pc nde üçüncü taraf yazılım varmıydı vanguardın hile algılayabilecegi bişey yada oyunda toksiklik vesaire yaptınmı

pc nde üçüncü taraf yazılım varmıydı vanguardın hile algılayabilecegi bişey yada oyunda toksiklik vesaire yaptınmı
Üçüncü taraf yazılımdan emin değilim ama toksiklik konusunda normal maçlar dönüyordu hafif küfürler vs vs

bazen toksiklikten vesaire atıyor çok sık olmuyor
Olay şuki bu 1 yıl kısıtlama olayı 4-5 kere oldu bugmu oldu ne oldu bilmiyorum bir iki kere genel sorun diyip açtılar yani artık Valorant falan da oynamayacam galiba sinirim bozuldu

Merhabalar öncelikle Valorantta 2 hafta kadar önce durduk yere arkadaşla beni oyundan attı (galiba genel bir sorundu) arkadaşım geri girdi ama ben giremedim ve ekranda birdenbire 2026 ekime kadar kısıtlama aldığı yazdı
Desteğe ilk yazdığım zaman genel bir sorun dediler ve hesabını açtılar 1-2 gün sonra tekrardan birdenbire 365 gün daha kısıtlama aldım yine yazdım yine açtılar aynı şeyi söyleyip galiba hesabımda bug gibi bir şey oldu ve tekrardan oldu artık kafayı yedim ve tekrar yazdım bu sefer umursamıyorlar bile bu konuyu birdaha yazmayın bize diye altta koyduğum fotolar biri ilk mail biri son mail
TÜM EMEKLERİM BOŞA GİTTİ HESAPTA BIÇAK SKİN VS her şey VARDI HAKKIM HARAM OLSUN
açılmasını unut elemanın biri milli değerlere sövdü maçımda özellikle onu vurdum maç boyunca ez yazdım o sövdükçe 1 sene yedim ss dede vardı açmayı unut kısaca 1 sene beklerssin

Geri