Mrtcandeniz
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
- Bütçe
- 10000
şuan hyperx cloud 2 kablosuz kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum cloud 3 nasıldır veya daha iyi öneriniz var mı genelde fps oyuncusuyum
HS80 wireless felan olabilirşuan hyperx cloud 2 kablosuz kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum cloud 3 nasıldır veya daha iyi öneriniz var mı genelde fps oyuncusuyum
Yıllardır hyperx kullandım açıkcası başka kulaklık takmadım genel olarak oyun kulaklığı olarak hyperx öneriliyor diye biliyorum sizin attıklarınızı siz olsanız neden alırsınızCloud 3 ile Cloud 2 arasında devasa bir ses farkı yok ama tabii ki daha iyi özellikleri vardır. Benim önerebileceğim 2 kulaklık var 10000tl bütçeye göre. Biri SteelSeries Arctis Nova 7 diğeri Logitech G Pro X 2 Lightspeed ikisini de karşılaştırıp size en uygun olanı alabilirsiniz.
Bu yorum tamamen tavsiye niteliğindedir, karar ve sorumluluk size aittir.
Max bütçeşuan hyperx cloud 2 kablosuz kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum cloud 3 nasıldır veya daha iyi öneriniz var mı genelde fps oyuncusuyum
Ben şuan Logitech G733 kullanıyorum bozulursa falan bi de SteelSeries denemek isterim. Yenilikçi bir insan olduğumdan kaynaklı olabilir markalara hep şans veririm aynı markaya bağlanmamYıllardır hyperx kullandım açıkcası başka kulaklık takmadım genel olarak oyun kulaklığı olarak hyperx öneriliyor diye biliyorum sizin attıklarınızı siz olsanız neden alırsınız
10Max bütçe
aktif olarak hyperx c 3 w kullaniyorum tavsiye ederimşuan hyperx cloud 2 kablosuz kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum cloud 3 nasıldır veya daha iyi öneriniz var mı genelde fps oyuncusuyum
Yani bende bu zamana kadar hep hyperx kullandım acaba daha iyi bir kulaklık varmıdır diye düşünüyorumaktif olarak hyperx c 3 w kullaniyorum tavsiye ederim
Hayırlı olsun hocam, müzik dinlerken de keyifli bir kulaklık mı peki?HS80 max wireless kesinlikle çok iyi bir kulaklık geçen hafta aldım çok memnunum corsair bu işi biliyor.