Kulaklık öneriisi istiyorum lütfen

Reaksiyon skoru
61
Bütçe
10000
şuan hyperx cloud 2 kablosuz kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum cloud 3 nasıldır veya daha iyi öneriniz var mı genelde fps oyuncusuyum

Cloud 3 ile Cloud 2 arasında devasa bir ses farkı yok ama tabii ki daha iyi özellikleri vardır. Benim önerebileceğim 2 kulaklık var 10000tl bütçeye göre. Biri SteelSeries Arctis Nova 7 diğeri Logitech G Pro X 2 Lightspeed ikisini de karşılaştırıp size en uygun olanı alabilirsiniz.

Bu yorum tamamen tavsiye niteliğindedir, karar ve sorumluluk size aittir.

Cloud 3 ile Cloud 2 arasında devasa bir ses farkı yok ama tabii ki daha iyi özellikleri vardır. Benim önerebileceğim 2 kulaklık var 10000tl bütçeye göre. Biri SteelSeries Arctis Nova 7 diğeri Logitech G Pro X 2 Lightspeed ikisini de karşılaştırıp size en uygun olanı alabilirsiniz.

Bu yorum tamamen tavsiye niteliğindedir, karar ve sorumluluk size aittir.
Yıllardır hyperx kullandım açıkcası başka kulaklık takmadım genel olarak oyun kulaklığı olarak hyperx öneriliyor diye biliyorum sizin attıklarınızı siz olsanız neden alırsınız

C3 kablosuz fiyat olarak mantıklı bir yükseltme olur bence. Daha başka ne iyi olabilir dersen, iyi bir ses kartı ile odyofil kulaklık ya da kablolu kulakiçi derim.

Yıllardır hyperx kullandım açıkcası başka kulaklık takmadım genel olarak oyun kulaklığı olarak hyperx öneriliyor diye biliyorum sizin attıklarınızı siz olsanız neden alırsınız
Ben şuan Logitech G733 kullanıyorum bozulursa falan bi de SteelSeries denemek isterim. Yenilikçi bir insan olduğumdan kaynaklı olabilir markalara hep şans veririm aynı markaya bağlanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,770
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri