7800x3d ile ekran yırtılıyor

Reaksiyon skoru
24
dostlar 7800x3d 9060 xt li güzel tatlı bi sistem topladım. Valorantta çok iyi fps değerleri veriyor ama anlık ekran yırtılmaları oluyor. Monitörüm 165hz henüz ona uprade yapamadım. Yüksek fpsten kaynaklı mıdır yoksa sistemde bir şeyler yanlış mı konumlanmış. Not: kendim topladım hepsini Ytdan bakarak yaptım.

Fpsi 300e sabitler misin veya vsync acar mısın

dostlar 7800x3d 9060 xt li güzel tatlı bi sistem topladım. Valorantta çok iyi fps değerleri veriyor ama anlık ekran yırtılmaları oluyor. Monitörüm 165hz henüz ona uprade yapamadım. Yüksek fpsten kaynaklı mıdır yoksa sistemde bir şeyler yanlış mı konumlanmış. Not: kendim topladım hepsini Ytdan bakarak yaptım.
Eper monitör tazeleme hızının üzerine çıkarsan yırtılmaları görmeye başlarsın. Çok rahatsız ediyorsa freesynch çalıştırabilirsin ama hem FPS Cap yersin hem de ekran gecikmen çok artar. O yüzden ya alışacaksın ya da dediğimi yapacaksın.

Fpsi 300e sabitler misin veya vsync acar mısın
Hocam oyun içinden 165e sabitleyince daha stabil olmuştu. Amdnin yazılımını indirip freesync açtım ama oyunda denemedim. yarın 300e çekip deneyip geri dönüş yapayım şimdiden çok sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eper monitör tazeleme hızının üzerine çıkarsan yırtılmaları görmeye başlarsın. Çok rahatsız ediyorsa freesynch çalıştırabilirsin ama hem FPS Cap yersin hem de ekran gecikmen çok artar. O yüzden ya alışacaksın ya da dediğimi yapacaksın.
Hocam diğer aya alienware 360hz alacağım nasipse. Onu alırsam böyle bi sorun olmaz diye düşünüyorum. O zaman kadar da sanırım alışacağız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri