Çözüldü✓ Pc kasasının üstüne enerjisi içeceği döküdü

Kasa masanın yanında knk bende mal gibi kasa (sag tarafda) içeçeğide maçının sağına koydum elim çarpdı

Daha geçen benim dc deki arkadaşta kola dökmüş bilgisayarcıya götürmüş baya profesyonel bir adama ondan sonra dc de bana gösterdi ss ler filan attı sorunsuz kullanıyor çocuk acilen götür bir yere onu temizlesinler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şaka gibi dejavu yaşadım

Gitme hocam yukarda arkadaşın dediği gibi sökebiliyorsan bütün parçaları rami, işlemciyi, ekran kartını vs. sök tek tek izopropil alkolle vs. temizle sonra kurumalarını bekle tüm parçaların ve her yere baktığına emin ol.
İzopropil nerde bulaitme hocam yukarda arkadaşın dediği gibi sökebiliyorsan bütün parçaları rami, işlemciyi, ekran kartını vs. sök tek tek izopropil alkolle vs. temizle sonra kurumalarını bekle tüm parçaların ve her yere baktığına emin ol.
İzopropil nerde bulabilir hocam boyacı teksin vb

Daha geçen benim dc deki arkadaşta kola dökmüş bilgisayarcıya götürmüş baya profesyonel bir adama ondan sonra dc de bana gösterdi ss ler filan attı sorunsuz kullanıyor çocuk acilen götür bir yere onu temizlesinler

Şaka gibi dejavu yaşadım
Hocam ne kadar aldılar para olarak

Asitli filan mal mal şeyler olduğu için acilen temizlettirmen lazım onu kötü olmuş yani ben böyle şeylere aşırı özen gösteriyorum bide hiçkimsenin başına gelmesin

İzopropil nerde bulabilir hocam boyacı teksin vb

Hocam ne kadar aldılar para olarak
Onu sormadım valla çocuğun ismi nexy sanaldan oyun oynadığım bir eleman sadece bana ssler filan attı çıkarmış parçaları ama hala kullanıyor şans eseri nasıl temizlenmişse anlamadım öyle çok yakın arkadaşım değil dc de faceit maçında eklemişimdir

Şimdi çalıştırmayı deneyeyimmi sence
Deneme olm çalışsada dediğim gibi ben hayatımda bi kez kola döktüm klavyeme bir süre sonra kendi kendine bozuldu klavye dediğim gibi anasını ağlatıyor bilgisayarı sakın çalıştırma götür birisine temizlesinler onu

Pc'nin yanında bir şey içersen illaki dökülür. Kasa masanın üstündeyse yanınıza bir sehpa çekip içeceği üstüne koyun. Dökülse bile klavyeye, mouse'a gelmez. Gerçi kasa yerdeyse sehpa da çözüm olmaz. O zaman tek çare bir şey içmemek.

Bütün sistemi saf suyla veya arkadaşların dediği elektronik temizlemede sorun olmayacak elemanlarla temizlemeden açarsan bozulur bilgisayarın %100

Şimdi bozulmasada ilerde bozulur çalışsa bile dediğim gibi ben böyle bir şey yaşayacağımı hayal edemiyorum götür onu birisine profesyonel birisine temizlesinler

Dandik bir bilgisayarsa en azından pek koymazda içinde iyi parçalar varsa geçmiş olsun

Şimdi bozulmasada ilerde bozulur çalışsa bile dediğim gibi ben böyle bir şey yaşayacağımı hayal edemiyorum götür onu birisine profesyonel birisine temizlesinler

Dandik bir bilgisayarsa en azından pek koymazda içinde iyi parçalar varsa geçmiş olsun
Piyasası 20k fln

Well, parça parça sökeceksin, izopropil alkol veya yağsız kontak sprey ile temizleyeceksin sonra öyle bırakacaksın bilmem kaç saat, benim kardeşim kola döktüydü işlemci gg oldu o kadar :ROFLMAO:
Bu üye yapman gerekeni yazmış ya, daha bu işlemi uygulamadan şöyle olmuş mudur böyle olmuş mudur diyorsun, bu insanlar kahin mi? Gel kardeş seni de ilgilendiriyor olabilir konu. @Sen kâhin misin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri