Oyun telefonu istiyorsan Poco x7 pro , günlük kullanım için OnePlus Nord3 , bütçeyi esnetebilirim dersen s24fe.Beyler 20-25k ya ne alınabilir telefon önerinsene konudan bağımsız ama
Neymiş hak eden cihazHangi fiyattan çıktığı, cihazın usd/euro fiyatı falan da umurumda değil, baştan kimse caz yapmasın diye söyleyeyim dedim. Bu cihaz bu parayı hak eden bir cihaz değil.
hocam 35k bütçe var da sizce s24fe 28-29k hak eder mi yoksa 34e honor 400 pro alıp geçeyim mi... Hnagisi sıkıntısız daha uzun süre götürür sizceOyun telefonu istiyorsan Poco x7 pro , günlük kullanım için OnePlus Nord3 , bütçeyi esnetebilirim dersen s24fe.
Eder hocam, 400 pro dan iyi olduğu yerler de var, kötü olduğu yerler de.hocam 35k bütçe var da sizce s24fe 28-29k hak eder mi yoksa 34e honor 400 pro alıp geçeyim mi... Hnagisi sıkıntısız daha uzun süre götürür sizce
normalde 24-25 olduğu için sormuştum da hocam bu fiyata da değer diyorsanız iyice düşünmek lazım o zamanEder hocam, 400 pro dan iyi olduğu yerler de var, kötü olduğu yerler de.
Batarya konusunda şikayet edenlere denk gelmiştim, s serisinde ki bataryalar aman aman iyi olmuyor zaten. Kamera konusunda başarılı bir telefon, işlemcisi exynos 2400 güçlü bir işlemci, 8 gen 3 den performans olarak biraz daha iyi, ama stabilite konusunda snapdragon daha başarılı. Hızlı sarj 25w destekliyor o yönden kötü. Ekran ve batarya konusunda 400 pro daha iyidir. Yazılım konusunda oneiu tartışmaya gerek yok zaten, ama güncellemeleri çok geç veriyorlar Türkiye de.normalde 24-25 olduğu için sormuştum da hocam bu fiyata da değer diyorsanız iyice düşünmek lazım o zaman
2 haftadır s24 fe kullanıyorum. Şuan memnun olmadığım tek kısmı ekranı. Onun dışında fiyatını hak eden bir ürün bence.hocam 35k bütçe var da sizce s24fe 28-29k hak eder mi yoksa 34e honor 400 pro alıp geçeyim mi... Hnagisi sıkıntısız daha uzun süre götürür sizce