Colorful anakart alınır mı

ben mı bılıp bılmeden yazıyorum dostum sacma sapan fırmları basımıza cıkardınız adam akıllı seylerden bahsedemıyoruz sızın yuzunuzden sırf ucuz dıye tutturmussunuz bır fıyat performans gıdıyorsunuz adamın 3500 u 6 ay sonra cop olunca gorusuruz colorfulmus pıyasa da 15 yıl bulunan her marka en kalıtelısı olsun o zaman bos bos ısler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gıt yt vıdeolarını ızle hocam yapay zekadan bılgı al burda herkesın fıkrı kendıne sonuc olarak ben sadece 1500 ucuz olsun paranız cop olmasın dıye yazdım. Para sızın ben bır urunu almadan once en son buraya danısıyorum bence sızde oyle yapın malum sıtede sacma sapan fırmalar dısında duzgun seyler goremıyoruz.
Colorful dediğin marka nvdia tarafına 20 yılı aşkın süredir F/P ve top model ekran kartları üretiyor ayrıca 2013 ten beride anakart üretiyorlar bizim ülkemize yeni yeni geldi ve sen adını duymadın diye saçma sapan bir marka olmuyor pc ve tekolonoji sektörü asus,msı,gigabyte gibi 3 markadan ibaret değil yine söylüyorum bilmeden boş boş konuşmuşsunuz anakart kötü ve kalitesiz demişsiniz ama bi tane argüman sunmamışsınız.

Arkadaş bilmeden yazmış hocam en son yazdığıma bakın ondan sonra karar verin.
bios arayüzü demişsiniz hocam biosla cok işim yok oc vs yapmıcam max i5 14600k kullanırım diye düşünüyorum kasım indirimlerinde indirim bekleyip alınır diyorsunuz yani

bios arayüzü demişsiniz hocam biosla cok işim yok oc vs yapmıcam max i5 14600k kullanırım diye düşünüyorum kasım indirimlerinde indirim bekleyip alınır diyorsunuz yani
Alınır hocam niye alınmasın.

lga 1700 ddr5 anakart bakıyorum intele gecicem amdden neden geçiyorsun demeyin farkındayım ama am5e geçmek için bütçem yeterli değil
bu anakart nasıldır b760 ve 2m2 slotu var bu fiyat için çok iyi duruyor tavsiyeniz nedir
Alınmayacak bir ürün değil lakin bios desteği ve yazılım olarak ben olsam tercih etmezdim. Eğer benim bios ile işim olmaz, sadece xmp açar gerisine ellemem, 1000 TL'yi başka bir bileşende kullanırım diyorsan o zaman tercih edilebilir.

Colorful dediğin marka nvdia tarafına 20 yılı aşkın süredir F/P ve top model ekran kartları üretiyor ayrıca 2013 ten beride anakart üretiyorlar bizim ülkemize yeni yeni geldi ve sen adını duymadın diye saçma sapan bir marka olmuyor pc ve tekolonoji sektörü asus,msı,gigabyte gibi 3 markadan ibaret değil yine söylüyorum bilmeden boş boş konuşmuşsunuz anakart kötü ve kalitesiz demişsiniz ama bi tane argüman sunmamışsınız.
Ekran kartı üretiyor diye anakart konusunda iyi mi oluyor? Biz de herbokolog diye bir terim yok mu😂
Ucuza msi pro yok mu?

Alınmayacak bir ürün değil lakin bios desteği ve yazılım olarak ben olsam tercih etmezdim. Eğer benim bios ile işim olmaz, sadece xmp açar gerisine ellemem, 1000 TL'yi başka bir bileşende kullanırım diyorsan o zaman tercih edilebilir.
aynen o şekilde hocam oc ile vs işim yok ya a620 yada b760 alacağım colorfulun teşekkürler fikirleriniz için

Ekran kartı üretiyor diye anakart konusunda iyi mi oluyor? Biz de herbokolog diye bir terim yok mu😂

Ucuza msi pro yok mu?
Adam yanlış bilgilendirmeden uyarı almış benim üstüne daha bişey söylememe ve size laf anlatmama gerek yok iyi forumlar hocam.

Dostum bende alacaktım anakart colorful ama bazı kullanan kullanıcılardan gelen yorumu aynısını yazıyorum şu şekilde

Alınmaz hocam bende aynısı var sürücüleri doğru düzgün kurdurtmuyor ve bu tarz anakartlarda mesela bende saydıklarım çıktı bios ayarlarını kaydetmiyor her ram ile uyumlu çalışmıyor ben 3 kez ram değiştim anca buldum lexar Thor ile uyumlu başka ram taktiginda çalışır ama Expo veya XMP açtığında daha görüntü vermiyor diğer denedigim ramlerde yani anlayacağınız yazılımı sıkıntılı bir marka pişman edebilir

Bu bir kullanıcının yorumu ayrı yeten ben bir başka foruma konu açmıştım inceleyebilirsiniz linki bu https://techolay.net/sosyal/konu/colorful-battle-ax-b650m-plus-wi-fi-v15-alinir-mi.143476/
Bu kadar olumsuz yorumun üstüne asus b650m-r anakart aldım evet giriş seviyesi anakart ama bios'u veya diğer herseyi sorunsuz çok memnunum expo açtım birkaç ayar vs yaptım en ufak hata yok ben sorun yaşamayı göze almak istemediğim için asus aldım bence anakartlar asus msi gigabyte gibi markalardan alınmalı illa sorun yaşarsın demiyorum ama yinede karar senin özellikle attığım forumdaki konuyu inceleyip oradaki bir arkadaşın kendi sorun yaşadığı bir konusu daha var incelerseniz kesinleştirebilirsiniz ne alacağınızı.

lga 1700 ddr5 anakart bakıyorum intele gecicem amdden neden geçiyorsun demeyin farkındayım ama am5e geçmek için bütçem yeterli değil
bu anakart nasıldır b760 ve 2m2 slotu var bu fiyat için çok iyi duruyor tavsiyeniz nedir
14400F için ideal ama daha üst seviye K takılı bir işlemci takacaksan pek tavsiye etmem biraz daha kaliteli bir anakart daha iyi olur.

14400F için ideal ama daha üst seviye K takılı bir işlemci takacaksan pek tavsiye etmem biraz daha kaliteli bir anakart daha iyi olur.
bu fiyatlarda kasım indiriminde vs alınabilecek en iyi lga 1700 veya am5 anakart nedir öneriniz var mıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,209
Üyeler
183,400
Son üye
Arcade31s
Geri