DePiedra54
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 802
Colorful dediğin marka nvdia tarafına 20 yılı aşkın süredir F/P ve top model ekran kartları üretiyor ayrıca 2013 ten beride anakart üretiyorlar bizim ülkemize yeni yeni geldi ve sen adını duymadın diye saçma sapan bir marka olmuyor pc ve tekolonoji sektörü asus,msı,gigabyte gibi 3 markadan ibaret değil yine söylüyorum bilmeden boş boş konuşmuşsunuz anakart kötü ve kalitesiz demişsiniz ama bi tane argüman sunmamışsınız.ben mı bılıp bılmeden yazıyorum dostum sacma sapan fırmları basımıza cıkardınız adam akıllı seylerden bahsedemıyoruz sızın yuzunuzden sırf ucuz dıye tutturmussunuz bır fıyat performans gıdıyorsunuz adamın 3500 u 6 ay sonra cop olunca gorusuruz colorfulmus pıyasa da 15 yıl bulunan her marka en kalıtelısı olsun o zaman bos bos ısler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gıt yt vıdeolarını ızle hocam yapay zekadan bılgı al burda herkesın fıkrı kendıne sonuc olarak ben sadece 1500 ucuz olsun paranız cop olmasın dıye yazdım. Para sızın ben bır urunu almadan once en son buraya danısıyorum bence sızde oyle yapın malum sıtede sacma sapan fırmalar dısında duzgun seyler goremıyoruz.