Redmi buds 6 active kulaklığım arızalı mı?

Reaksiyon skoru
35
Kulaklığı alalı daha 1 yıl olmadı. Yaklaşık 4 ay önce falan kulaklığın sol teki çok az ses vermeye başladı. Arızalandığını düşünüp servise yollayacaktım ama tam o zamanlar düzeldi, kulaklığın iki tekide aynı ses seviyesini veriyordu. 1 ay sonra ise bu sefer sağ tek için aynı şey oldu. Şuandada sağ tek çok az ses vermekte. Sizce bu bir arıza mıdır, servise yollamalı mıyım?

Kulaklığı alalı daha 1 yıl olmadı. Yaklaşık 4 ay önce falan kulaklığın sol teki çok az ses vermeye başladı. Arızalandığını düşünüp servise yollayacaktım ama tam o zamanlar düzeldi, kulaklığın iki tekide aynı ses seviyesini veriyordu. 1 ay sonra ise bu sefer sağ tek için aynı şey oldu. Şuandada sağ tek çok az ses vermekte. Sizce bu bir arıza mıdır, servise yollamalı mıyım?
kulaklığı sıfırlayıp başka telefonda dene yine az gelirse servise yolla

Uygulamasından sanırım ses seviyesi ile oynamış olabilirmisin yanlışlıkla.

kulaklığı sıfırlayıp başka telefonda dene yine az gelirse servise yolla
Nasıl sıfırlayabilirim biliyor musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamasından sanırım ses seviyesi ile oynamış olabilirmisin yanlışlıkla.
Bende öyle düşünüyordum ama uygulamadan baktığımda standart gözüküyor değiştiriyorum gene sağ kulaklık sola göre daha az ses veriyor

Gönder servise direk.Bu ucuz kulaklıkların genel sorunu

Gönder servise direk.Bu ucuz kulaklıkların genel sorunu
Ucuzlukla alakası yok 1 senedir bunun play versiyonunu kullanıyorum hala sağlam (kulaklıklar 3.kattan düştü ona rağmen)

Hocam kulaklıklar çok dengesiz aletler ben de birçok modelden birçok sorun yaşadım genelde arızalı oluyor bu tip durumlar. Bence bir sıfırlamayı deneyin ama düzelmezse servisine verin.

Hocam kulaklıklar çok dengesiz aletler ben de birçok modelden birçok sorun yaşadım genelde arızalı oluyor bu tip durumlar. Bence bir sıfırlamayı deneyin ama düzelmezse servisine verin.
Sıfırladım üzerine birde temizledim düzeldi. Sanırım temizlememle birlikte düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri