🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ya beni boşver @OrkunJJ sayamadığım kadar monitör aldı halen "İyi fiyatmış düşünene kadar gitti" yazıyor :kekw:
Bazılarını ondan önce gördüm bu arada bunu da kabul edelim, benden daha iyi ama onu da ben kabul ederim :hoba:
şlkdfghjsldfgkjdgfhkşljhfs
Ulen
32" i hiç iyi deneyim yaşatmadığından iade ediyorum da şu anda o yüzden biraz düşündüm
Ama o fiyata kaçmazdı be fazla düşünmüşüz yorgunluktan :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birinin iptal olmuş galiba belki stok düşer tekrar diye tetikte bekliyorum da bakalım
Alanlar da pikseline bakmadan alıyor sonra şöyle böyle diyip beğenmeyip iade edicek boşu boşuna uğraştırıyorlar :D

12K almıştım sonra vazgeçtim :ROFLMAO:
Ekran görüntüsü_20-10-2025_154824_www.amazon.com.tr.webp

BİRİNİ HAYRINA TOST MAKİNESİ VE BLENDER SETİ ALSA YA SONRA İADE ETSE

@thepublicman yahu bir de telefondaydım, sepete ekleyim ödeme adımına giderken düşüneyim diyordum tıklıyorum sepete ekleye uygulama kitleniyor :D
herhalde fiyatı görünce herkes saldırdı birden :D

@thepublicman yahu bir de telefondaydım, sepete ekleyim ödeme adımına giderken düşüneyim diyordum tıklıyorum sepete ekleye uygulama kitleniyor :D
herhalde fiyatı görünce herkes saldırdı birden :D
İsteyen rahat alırdı bu arada 5 dakika durdu ihtiyacım yok diye almadım. Stok girişi fena değil anlaşılan amazona özellikle beğenilmeyen ya da piksel hatalı monitör iadesi oluyor. En çok monitör geldi bilgisayar kategorisinde

Ya beni boşver @OrkunJJ sayamadığım kadar monitör aldı halen "İyi fiyatmış düşünene kadar gitti" yazıyor :kekw:
Bazılarını ondan önce gördüm bu arada bunu da kabul edelim, benden daha iyi ama onu da ben kabul ederim :hoba:
bir cacık çıkmıyor bu aralar ha bire monitor görüyoruz :D

İsteyen rahat alırdı bu arada 5 dakika durdu ihtiyacım yok diye almadım. Stok girişi fena değil anlaşılan amazona özellikle beğenilmeyen ya da piksel hatalı monitör iadesi oluyor. En çok monitör geldi bilgisayar kategorisinde
5 dakika durmadı ya, direk girdim ben sepete ekleyemedim zaten uygulama kitleniyor diye.
Amazon da sayfaya bakarsan stok bitti tarzı sayfayı görmen 5-6 dakika en az sürüyor.
Sepete ekleyip almaya çalışınca hata veriyor.
Saniyesinde gitti, 2 stok gelmişti sanırım.

İlk gün monitör + ekipman sonraki günlerde en çok monitör geldi doğrudur. Tek tük bileşen gelmiştir
PC siz kaldım 😂 power halletim gerisi yıllar sürer bu suratla giderse.
Kasım olmasa bile %20 vatanla düzerim belki.

Geri