🔥İndirim Arctic Stereo AUX Kablo 24 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,604
AUX kablosuda bedava fiyatta. Kargo parası var ama 10 tane alınca kargo parası ile birlikte tanesi 38 TL oluyor yine bedava. Bu fiyattan alan kişi fazla alır zaten.

Millet artık sıcak fırsat konusu açmak için açıyorlar 24tl yazıyorsun kargo parasını söylemiyorsun yani bir insan neden böyle bir şey yapar? İnsanlar konuna tıklasın diye falan mı?

Millet artık sıcak fırsat konusu açmak için açıyorlar 24tl yazıyorsun kargo parasını söylemiyorsun yani bir insan neden böyle bir şey yapar? İnsanlar konuna tıklasın diye falan mı?
"24 TL + 140 TL kargo" yazsam millet toplu almayı vb. umursamayarak konuya boş konuşmaya gelecek. 1200 tane sıcak fırsatlar konum var benden daha iyi mi bileceksin? Ben forum üyelerini çok iyi tanıyorum.

"24 TL + 140 TL kargo" yazsam millet toplu almayı vb. umursamayarak konuya boş konuşmaya gelecek. 1200 tane sıcak fırsatlar konum var benden daha iyi mi bileceksin? Ben forum üyelerini çok iyi tanıyorum.
1200 konun olsa ne yazar tıklanmak için konu açıyosun

1200 konun olsa ne yazar tıklanmak için konu açıyosun
Arkadaşları sayesinde sadece "31" yazsa bile 10+ reaksiyon alan ve bu şekilde reaksiyon kasan kişi konuştu. Konu dışı kategorisi veya profil mesajlarında bunu yapmak dışında ne yapıyorsun bana söyler misin? Profiline girince ilk baştan kabak gibi her şey ortaya çıkıyor konuşmaya hakkın yok.

Kargo ücretini belirtmek zorunda değil. Senin gibi gelip eleştirmek yerine, paylaşana teşekkür etmek daha doğru olurdu. Tamamen gereksiz yorum yapıyorsun ve biraz kıskançlık kokuyor gibi.

Arkadaşları sayesinde sadece "31" yazsa bile 10+ reaksiyon alan ve bu şekilde reaksiyon kasan kişi konuştu. Konu dışı kategorisi veya profil mesajlarında bunu yapmak dışında ne yapıyorsun bana söyler misin? Profiline girince ilk baştan kabak gibi her şey ortaya çıkıyor konuşmaya hakkın yok.
Sen neden herkesin profiline ve fotoğrafına bu kadar taktın? Tartışmanin dışına çıkmadan duramıyor musun?

Birincisi onlar arkadaşım bile değil tanımıyorum ikincisi bundan sanane ister konu dışı atarım ister normal konu açarım seninde benim hakkımda konuşmana hakkın yok no name varlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve üçüncüsü o kabak dediğin şeyi gerçekte görsen yüksek ihtimalle kalp krizi geçirirsin

Kargo ücretini belirtmek zorunda değil. Senin gibi gelip eleştirmek yerine, paylaşana teşekkür etmek daha doğru olurdu. Tamamen gereksiz yorum yapıyorsun ve biraz kıskançlık kokuyor gibi.
Nasıl kargo ücretini belirtmek zorunda değil iyi misin? Kargo ücretini kendi cebinden mı veriyor hangi kafadasın?

Birincisi onlar arkadaşım bile değil tanımıyorum ikincisi bundan sanane ister konu dışı atarım ister normal konu açarım seninde benim hakkımda konuşmana hakkın yok no name varlık
Buna kimse karışamaz ama sen bunları yaparken teknik konulara bile girmeye çalışman komik.

Maksat burada ürünü ve indirimini paylaşmak, kargo ücreti paylaşılmak zorunda değil. İnsanlar fırsatı görsün, değerlendirsin diye paylaşılıyor. Fazla büyütmeye gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,722
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri