Bilgisayarımı satmak istiyorum fiyat önerisi ?

Slayterxd

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba uzun zamandır kullandığım setupumu satmak istiyorum. Sebebi ise son zamanlarda bir sürü kart çıktı fakat sistemin ederi nedir bir bilgim yok. Rica etsem yardımcı olur musunuz? En hızlı nerede satabilirim ve ne kadar fiyat yazmalıyım?

• MSI Suprim X 3080.
  • AMD Ryzen 5 5600.
  • Everest 1650W PSU.
  • MSI B450M-A anakart.
  • Ballistix 2x8 16 GB 3200 MHz RAM.
  • Cooler Master Masterliquid ML240 V2 sıvı soğutucu.
  • Kioxia 500GB M.2 SSD.
  • Barracuda 1 TB HDD.
  • Xigmatek kasa.

Kasanın kendi 600w psusunu kullanıyordum. kartı beslemediği için geçtim fakat pekde abartı bir psu değil :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnan aklımda hiçbir fiyat yok o yüzden konu açtım sence ne kadar eder ?
Miner PSU değil mi hocam o

27-28k civarı diyorum ortalama sisteme

Güncel 5060 Tİ'dan verse verse %10-15 daha fazla performans verir RTX 3080 şuan. FPS olarak oyun başı 10-15 oynamaz.

Ve 5060 Tİ'ın 35 bin TL bantlarına sıfır 7500 F işlemciler ile DDR5 sistemlerin toplandığı yerde onu komple satman zor olacaktır.

Önerim bölüm parça parça satmaya çalış.

ANakart + işlemci+ RAM paket halinde.

Ekran kartını ayrı.

Kasa+ PSU'yu ayrı.

Not: Bu arada Sıvı Soğtuma ve SSD HDD'yi neden satıyorsun illaha bir yerlerde kullanılabilir.

Bu arada Everest 1650 W PSU amazonda 2k pek sevilmeyen tutulmayan bir model mi bu PSU.

Miner PSU değil mi hocam o

27-28k civarı diyorum ortalama sisteme
PSU galiba miner PSU su tam emin değilim ama kasanın kendi 600w psu suda duruyor

Güncel 5060 Tİ'dan verse verse %10-15 daha fazla performans verir RTX 3080 şuan. FPS olarak oyun başı 10-15 oynamaz.

Ve 5060 Tİ'ın 35 bin TL bantlarına sıfır 7500 F işlemciler ile DDR5 sistemlerin toplandığı yerde onu komple satman zor olacaktır.

Önerim bölüm parça parça satmaya çalış.

ANakart + işlemci+ RAM paket halinde.

Ekran kartını ayrı.

Kasa+ PSU'yu ayrı.

Not: Bu arada Sıvı Soğtuma ve SSD HDD'yi neden satıyorsun illaha bir yerlerde kullanılabilir.

Bu arada Everest 1650 W PSU amazonda 2k pek sevilmeyen tutulmayan bir model mi bu PSU.

piyasadan pek bilgim yok diye direkt tüm bileşenleri yazdım sıvı soğutmaya 1.5K fiyat çektiler kıyamadım onaylamaya ozaman yazdığın gibi parça parça satıyorum sence bu piyasada tahmini ne kadar sürede satılır ?

PSU galiba miner PSU su tam emin değilim ama kasanın kendi 600w psu suda duruyor

piyasadan pek bilgim yok diye direkt tüm bileşenleri yazdım sıvı soğutmaya 1.5K fiyat çektiler kıyamadım onaylamaya ozaman yazdığın gibi parça parça satıyorum sence bu piyasada tahmini ne kadar sürede satılır ?

Şans işi bu tarz satışlar belli olmaz. İhtiyacı olan bulursun aynı günde satılabilir. Talip çıkmaz aylarcada durabilir.

Tabii bu senin fiyat politikan ve isteyeceğin pazarlık yapacağın fiyatlar ilede orantılı. Tek tek bakarsın çevre iller ile ve ortalama fiyatlar ile bir şeyler belirlesin.

Dediğin gibi Sıvı soğutmaya 1500 Teklif ederler sıfır 4k dır mesela. Sen ona 3500 İstersen satamazsın. Ama 2500 istersin birisi 2200 vereyim der satarsın 300-500 e bakmak dersen belli olmaz yani.

Ama sıfır 5060 Tİ sistemlerin DDR5 olarak B serisi anakart ile 35k lara toplandığı yerde sen 2 yıllık o sisteme 40k istesen çok mesela alan çıkmaz. Ama parça parça böle böle şansını dene derim.

Aynı il den talip çıkar veya GET aç derler 15-16k ya gidebilir göz ucu ile fiyatlara baktığımda ekran kartı.

işlemci 3500-4k arası anakart 1500 desen RAM 1k desen o üçlü 6k bandına gidebilir.

Kasa + PSU çok teklif geleceğini sanmak ikinci el üstüne onun kargosuda pahalı çıkar diye 1500 desek

Sıvı soğutmayada 2000 Teklif gelse.

Ekstra 1650 W PSU'da 1600 TL ler desen ( amazonda 2k çünkü. )

SSD ve HDD'de 1000 TL desek

Toplasan edeceği 30k bandında. Ben uzun süre beklerim dersen pazarlıksız fiyat kırmadan 32-33k lara flan çıkar çıksa çıksa parça parça satımda.

Şans işi bu tarz satışlar belli olmaz. İhtiyacı olan bulursun aynı günde satılabilir. Talip çıkmaz aylarcada durabilir.

Tabii bu senin fiyat politikan ve isteyeceğin pazarlık yapacağın fiyatlar ilede orantılı. Tek tek bakarsın çevre iller ile ve ortalama fiyatlar ile bir şeyler belirlesin.

Dediğin gibi Sıvı soğutmaya 1500 Teklif ederler sıfır 4k dır mesela. Sen ona 3500 İstersen satamazsın. Ama 2500 istersin birisi 2200 vereyim der satarsın 300-500 e bakmak dersen belli olmaz yani.

Ama sıfır 5060 Tİ sistemlerin DDR5 olarak B serisi anakart ile 35k lara toplandığı yerde sen 2 yıllık o sisteme 40k istesen çok mesela alan çıkmaz. Ama parça parça böle böle şansını dene derim.

Aynı il den talip çıkar veya GET aç derler 15-16k ya gidebilir göz ucu ile fiyatlara baktığımda ekran kartı.

işlemci 3500-4k arası anakart 1500 desen RAM 1k desen o üçlü 6k bandına gidebilir.

Kasa + PSU çok teklif geleceğini sanmak ikinci el üstüne onun kargosuda pahalı çıkar diye 1500 desek

Sıvı soğutmayada 2000 Teklif gelse.

Ekstra 1650 W PSU'da 1600 TL ler desen ( amazonda 2k çünkü. )

SSD ve HDD'de 1000 TL desek

Toplasan edeceği 30k bandında. Ben uzun süre beklerim dersen pazarlıksız fiyat kırmadan 32-33k lara flan çıkar çıksa çıksa parça parça satımda.
Teşekkürler hocam dediğin gibi parça parça satıcam. Ama bir konuda daha yardım etmeni istiyorum. Şuanda kullandığım monitör 165hz 2k bir monitör sence 3080 den hangi karta geçmeliyim bir önerin varmı ? FPS tarzı oyunlar pek oynamıyorum genellikle hikayeli oynuyorum

Teşekkürler hocam dediğin gibi parça parça satıcam. Ama bir konuda daha yardım etmeni istiyorum. Şuanda kullandığım monitör 165hz 2k bir monitör sence 3080 den hangi karta geçmeliyim bir önerin varmı ? FPS tarzı oyunlar pek oynamıyorum genellikle hikayeli oynuyorum

Ekran kartı ve monitörün güzel aslında senin 1-2 yıl daha götürür neden satıyorsun ki ?

O ekran kartından RTX 5070'e bile geçsen Wow bir fark olmayacaktır. Geçtimi en az 5070 Tİ veya 5080'e geçecen ki anlamı olsun. AMD tarafına geçer misin bilmiyorum 9070 xt 'ye flan.

( Baksana wow bir FPS farkı bile yok 5 yıllık ekran kartı olmasına rağmen 3080)

Ayrıca elindeki güzelim sistemi uğraşarak 30k lara satacan 5070 Tİ bir sistem toplayım desen eli yüzü düzgün 70-75k lara çıkacaktır.

5080'e geçeyim desen 85-90k.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
  • Gigabyte Aorus Master 3070
  • AMD Ryzen 5 5600.
  • Enermax 700W PSU
  • MSI a520m a pro anakart.
  • Goodram 2x8 16 GB 3200 MHz RAM.
  • Thermalright Peerless Assassin 120SE Argb Soğutucu
  • Klevv Cras C715 512gb m2 ssd
  • Corsair 120gb ve Adata 240gb ssd
  • XPG invader kasa
  • Arctic p12 max 6 adet fan
İşlemci, anakart, ram, psu, m2 ssd , kasa ve 6 adet fanın garantisi mevcut
bu setup ne kadar eder acaba farklı bir konu açmak istemedim

Merhaba uzun zamandır kullandığım setupumu satmak istiyorum. Sebebi ise son zamanlarda bir sürü kart çıktı fakat sistemin ederi nedir bir bilgim yok. Rica etsem yardımcı olur musunuz? En hızlı nerede satabilirim ve ne kadar fiyat yazmalıyım?

• MSI Suprim X 3080.
  • AMD Ryzen 5 5600.
  • Everest 1650W PSU.
  • MSI B450M-A anakart.
  • Ballistix 2x8 16 GB 3200 MHz RAM.
  • Cooler Master Masterliquid ML240 V2 sıvı soğutucu.
  • Kioxia 500GB M.2 SSD.
  • Barracuda 1 TB HDD.
  • Xigmatek kasa.
10 bin nakit cash yanınada 5 kilo kangal sucuk vereyim istersen 🤣🤣

Ekran kartı ve monitörün güzel aslında senin 1-2 yıl daha götürür neden satıyorsun ki ?

O ekran kartından RTX 5070'e bile geçsen Wow bir fark olmayacaktır. Geçtimi en az 5070 Tİ veya 5080'e geçecen ki anlamı olsun. AMD tarafına geçer misin bilmiyorum 9070 xt 'ye flan.

( Baksana wow bir FPS farkı bile yok 5 yıllık ekran kartı olmasına rağmen 3080)

Ayrıca elindeki güzelim sistemi uğraşarak 30k lara satacan 5070 Tİ bir sistem toplayım desen eli yüzü düzgün 70-75k lara çıkacaktır.

5080'e geçeyim desen 85-90k.
Hocam şimdi şöyle söyleyeyim kartdan memnunum fakat işlemcim ile pek uyumlu değil çünkü bu sistemi ilk topladığımda 1050 Ti ile 3 3100 vardı sonradan işlemci ile ekran kartını değiştirip buna geçtim bu sebepten ötürü birazcık uyumsuzluk oluyor ve bu da beni rahatsız ediyor son zamanlarda çok fazla seri çıktı AMD 9000 serisi NVIDIA 4000-5000 serisi bunlara nazaran eski parçalı bir sistemde 3080 ile durmak pek hoşuma gitmiyor aklımda yeni teknolojiye geçmek var şu anda fiyatlarına baktığım zaman mantıklı olan 9070xt veya biraz eskiye kaçıp 7800XT almak (0 sistem) o yüzden eskiyi yenilemek istiyorum yoksa sistemde herhangi bir sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,792
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri