zaten 3 taksitle almak benim icin biraz sikinti. belki hepsiburadada vs iyi bir fiyata 9070xt yakalarsam o zaman ordan alirim. dedigin gibi nitro+ serin ve sessiz calisiyor. kutusunu acmadim bile oylece bekletiyorumBen 3 hafta önce düz 9070 nitro aldım 30kdan amazondan taksit ile şöyle söyliyeyim çok düşündüm bende xt alsammı diye bu kart 230 wattlarda çalışıyor xt ise 350 ile anlık 400wattlara çıkıp çalışıyor ve aralarındaki an baba fps farkı 15 BİDE KRONİK COİL WHİNE VAR 3.haftadan geliyor ses ama sıkıntı yok çok yüksek bir ses değil fanlar hepsini durdurunca duyabiliyosun anca soğutma olarakta dünyadaki en iyi 2. 9070
ana kart : https://www.akakce.com/anakart/en-u...wifi6e-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903489104.html - 9.6k (12+2+2 idi sanırım bu fiyata çok iyi)Ddahil değil, profile yazabilirsiniz, orada tartışalım, en son halini bura atın isterseniz belki birine daha lazım olur
Not: Biliyorum 20 30 eklenip de sistem tamamlanabilir fakat kaliteli parçalar olsun dediğim için 40 50k yazdım.
cKampanya 22-6 arası geçerli ve stoklarla sınırlı olarak gözüküyor
Hocam 5060ti almak istiyorum hangisini alayımHocam ben maalesef bu indirimlerden o dönemde yararlanamadım. SS başka bir arkadaşa ait.
Hocam 5060ti almak istiyorum hangisini alayımYa 1,5 saat önce önce rtx5070Ti aldım 43bine ve hemen onay geldi, sonra onu iptal edip babamın kartıyla rx 9070xt aldım, ama hala onay gelmedi 1 saat oldu ve onay bekliyor yazıyor, stok bitti diyip zıçmazlar işin içine di mi??
Sıkıntı olmaz, Vatan bilgisayar geç onaylıyor siparişleri, sabah saatlerinde onay gelir, yarın gün içerisinde de, stoktaki herhangi bir şubeden adresinize kargolanıp, faturası oluşturulur.Ya 1,5 saat önce önce rtx5070Ti aldım 43bine ve hemen onay geldi, sonra onu iptal edip babamın kartıyla rx 9070xt aldım, ama hala onay gelmedi 1 saat oldu ve onay bekliyor yazıyor, stok bitti diyip zıçmazlar işin içine di mi??
Hocam 5060ti almak istiyorum hangisini alayımSıkıntı olmaz, Vatan bilgisayar geç onaylıyor siparişleri, sabah saatlerinde onay gelir, yarın gün içerisinde de, stoktaki herhangi bir şubeden adresinize kargolanıp, faturası oluşturulur.
Hocam 5060ti almak istiyorum hangisini alayım
asus tuf 5070ti beyaz almayı düşünüyordum normalde 58 küsür 50 ye düşmez taksitli versiyonda 58 den ucuz olanda yoktu kasımı beklememe gerek var mı sizceVTNOEM kodu zamanındaki fiyatlarla kafa kafaya bu fiyatlar aradaki enflasyonu hesaba katınca. Ekran kartı ihtiyacı olan çöksün.
hay Allah razı olsun kardeşim, kafamı kurcalıyordu sağolSıkıntı olmaz, Vatan bilgisayar geç onaylıyor siparişleri, sabah saatlerinde onay gelir, yarın gün içerisinde de, stoktaki herhangi bir şubeden adresinize kargolanıp, faturası oluşturulur.
Evet 16 gb olanını aldım.13.500 e 9060xt 16 gb mi aldın. 8 gbsi o fiyatlarda