klassegear mousepadlar pahalo biraz kendi sitesinde outlet diye bir menü vardı orada ucuza veriyorlardı bak hala varsa alabilirisn oradanSELAMÜN ALEYEKÜN
Şu an kullandığım mouse padi masamın üstünü komple kapatsın diye hemde normal kullanmak şçin almıştım almıştım fakat aşırı derecede toz belirgin olduğu için bugün komple kaldırım yeni mouse pad istiyorum.masanın üstünü gri siyah desenli kapladım bu mouse pad iyi midir? kayganmıdır.şimdi atıyorum linki
Klatelimi mouse güzel kayıyormu üstünden ona göre almayı düşünüyorum.klassegear mousepadlar pahalo biraz kendi sitesinde outlet diye bir menü vardı orada ucuza veriyorlardı bak hala varsa alabilirisn oradan
www.klassegear.com
klassegearin tüm ürünleri kaliteli rgb sana kalmış ama rgbsiz daha iyi olurKlatelimi mouse güzel kayıyormu üstünden ona göre almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Klasse RGB Gaming Mousepad
RGB gaming mousepad, 14 farklı ışık seçeneğiyle oyun dünyanızı renklendirin. Hem oyun hem günlük kullanım için mükemmel seçim!www.klassegear.com
Bu iyimidri yoksa rgb olmayanlar dahamı kaliteli.
Masanın ütü beyazdı koyu kirli desenli gri kaplama ile kapladım bunun üstüne hamgi renk iyi gider bilemedim ama ejderhanı olanda çok güzelmiş.klassegearin tüm ürünleri kaliteli rgb sana kalmış ama rgbsiz daha iyi olur
beyaz iyi giderMasanın ütü beyazdı koyu kirli desenli gri kaplama ile kapladım bunun üstüne hamgi renk iyi gider bilemedim ama ejderhanı olanda çok güzelmiş.
https://www.itopya.com/exvega-harry-potter-hogwarts-hufflepuff-xxl-mousepad-90-40_u26353 güzel marka seppette 300 tl düşmüş alabilirsinMasanın ütü beyazdı koyu kirli desenli gri kaplama ile kapladım bunun üstüne hamgi renk iyi gider bilemedim ama ejderhanı olanda çok güzelmiş.
Hocam gerçekten çok güzelmiş ama benim aklıma şimdi geldi genişliği 30cm olması lazım.açhttps://www.itopya.com/exvega-harry-potter-hogwarts-hufflepuff-xxl-mousepad-90-40_u26353 güzel marka seppette 300 tl düşmüş alabilirsin
Marka neKaliteli tavsiye ederim. Alıntıyı görüntüle
KlasseMarka ne
Gerçekten güzelmiş bende kararımı verdim bunun gri olanını alıcam sanırım teşekkür ederim.Kaliteli tavsiye ederim. Alıntıyı görüntüle
Genişliği 40Gerçekten güzelmiş bende kararımı verdim bunun gri olanını alıcam sanırım teşekkür ederim.![]()