saat 9 da bim kuyruğuna tencere almaya gelen teyzelerçöktü , birLiracılarda indirime giren tencere tava indirimlerine koşan yaşlı teyzeler gibi girdik siteye
geçen bu fiyata üst versiyonu satılıyorduKlavye hakkında bilgisi olan var mı? Çektim hemen bir tane inşallah iyi bir şeydir.
kimsenin bi fikri yok incelemesi yok çünkü kulaklığın 53mm sürücüsüne güvenerek ve bu fiyat bandına göre kulaklık ihtiyacın varsa risk almaya değer param olsa alırdım benOyuncu Kulaklığı Güzelmi
Gamepower medusa var bende 7.1 kablolugeçen bu fiyata üst versiyonu satılıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kimsenin bi fikri yok incelemesi yok çünkü kulaklığın 53mm sürücüsüne güvenerek ve bu fiyat bandına göre kulaklık ihtiyacın varsa risk almaya değer param olsa alırdım ben
o zaman kesin al medusa mu kaldı la 15 senelık kulaklıkGamepower medusa var bende 7.1 kablolu
Pahali yavo zaman kesin al medusa mu kaldı la 15 senelık kulaklık![]()
kb904l ile ayni fiyata satiliyor happy hour da onu beklemem diyenler alabilir havitin alinabilir ilk 2 klavyesi bunlarKlavye hakkında bilgisi olan var mı? Çektim hemen bir tane inşallah iyi bir şeydir.
emin ol ucuz bu fiyataPahali yav
bence 904l beklemeye değer yakb904l ile ayni fiyata satiliyor happy hour da onu beklemem diyenler alabilir havitin alinabilir ilk 2 klavyesi bunlar