fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,166
Donanımı çok güçlü (fiyatına göre) Ama SAR değeri yüksek deniliyor. Sizce alınır mı?
Hocam bence nothing phone 1 daha mantıklı gerekse kasa yapısı,kamerası,ekranı vb. çoğu yönden çok daha iyi bunda mediatek 8050 var onda snap 778g+ var hem snap işlemci hemde performansları nerede ise eşit
Donanımı çok güçlü (fiyatına göre) Ama SAR değeri yüksek deniliyor. Sizce alınır mı?
Kamera ve 512 depolama gibi güçlü yönleri de var bu cihazın. Sensör shift var cihazda. Sadece SAR değeri korkutuyor. Sizce alınır mı?Hocam bence nothing phone 1 daha mantıklı gerekse kasa yapısı,kamerası,ekranı vb. çoğu yönden çok daha iyi bunda mediatek 8050 var onda snap 778g+ var hem snap işlemci hemde performansları nerede ise eşit
Hocam bu cihazı hiç görmedim sadece öneri yaptım cihaz hakkında sadece işlemcisine baktım np1 işlen dışında çoğu yönden eli sağlam olduğu için önerdim yoksa camon hakkında bir fikrim yok ama sar değeri sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorumKamera ve 512 depolama gibi güçlü yönleri de var bu cihazın. Sensör shift var cihazda. Sadece SAR değeri korkutuyor. Sizce alınır mı?
Harbi sar değeri baya yüksek diğer telefonlara göre.
NP1 daha mantıklı duruyor açıkçası A26ya nazaran. A26 güncellik avantajına sahip o ayrı.Her ne kadar bu telefondan zayıf olsa da Samsung A26 tercih edin derim.
Evet NP1 de mantıklı olur.NP1 daha mantıklı duruyor açıkçası A26ya nazaran. A26 güncellik avantajına sahip o ayrı.
spesifik olarak samsung isteniyorsa alınır ama np1 almak daha mantıklı.Her ne kadar bu telefondan zayıf olsa da Samsung A26 tercih edin derim.
NP1 daha güçlü ve ucuz. Kasımda 12k yaparsa yenur.eğer camon 30 5g 12/512 14.999tlyw bulursaniz daha mantikli olur. (en azindan kasim indirimlerinde bu fiyati bekliyorum.)