Asustaki tuf gibi düşünpulse mi nitro mu arasındaki 4k farka hangisi alınır. fps olarakda çok farkları yok. soğutma performansları vram hariç yakın.
bende siyahı vardı 2. elden satacağım çektim bundan bi tane 1 aylıktı siyah olanSAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9060 XT PURE 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu karta ne diyosunuz? 3k daha verip 3 fanlısına geçilir mi? (Beyaz sistem topluyorum illa beyaz![]()
Kurlarda falan büyük bir artış olmazsa 15K ya kadar iner diye düşünüyorum. Kasımda %20 bekliyorum ben Vatandan.MSI MPG X870E EDGE TI WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG X870E EDGE TI WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SİZCE KASIMDA BU FİYATTAN AŞAĞI DÜŞER Mİ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FİKRİNİZ NEDİR ?
Bekleyelim o haldeKurlarda falan büyük bir artış olmazsa 15K ya kadar iner diye düşünüyorum. Kasımda %20 bekliyorum ben Vatandan.
750 tlBonus kart ile alıp puan kazanan var mı? Bonusumu bloke ettiler alamıyorum onunla
bu kasa nasil biraz sov muZALMAN P40 DS BEYAZ 4x120mm ARGB FANLI LCD EKRANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN P40 DS BEYAZ 4x120mm ARGB FANLI LCD EKRANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com