Samsung 65" QLED TV için SoundBar

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Bütçe
10000
Hatrı sayılır kalitede bir monitörüm var ve oyun oynarken / bazı videoları izlerken ya da dizileri izlerken artık ses yetersizmiş gibi hissettiriyor. O yüzden kaliteli bir ürün arıyorum. Amacım ev sinema sistemi kurmak değil, normal insanlar için, ses kalitesini biraz artıracak, ses seviyesini artıracak bir ses sistemi arıyorum. Samsung HW-C450/TK modeli vardı 1-2 ay önce 4.700 TL gibi bir fiyata almadım fakat fiyatı şuan yüksek gözüküyor. Gene bu seviyelerde 4-7 bin civarlarında, gerçekten değecekse 10 Bin civarına da çıkabilecek bir ürün arıyorum. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Hatrı sayılır kalitede bir monitörüm var ve oyun oynarken / bazı videoları izlerken ya da dizileri izlerken artık ses yetersizmiş gibi hissettiriyor. O yüzden kaliteli bir ürün arıyorum. Amacım ev sinema sistemi kurmak değil, normal insanlar için, ses kalitesini biraz artıracak, ses seviyesini artıracak bir ses sistemi arıyorum. Samsung HW-C450/TK modeli vardı 1-2 ay önce 4.700 TL gibi bir fiyata almadım fakat fiyatı şuan yüksek gözüküyor. Gene bu seviyelerde 4-7 bin civarlarında, gerçekten değecekse 10 Bin civarına da çıkabilecek bir ürün arıyorum. Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Samsung TV sahiplerine TV deki uygulamadan ses sistemlerinde indirim kodu veriyordu bir ara ona bak öncelikle.

Samsung TV sahiplerine TV deki uygulamadan ses sistemlerinde indirim kodu veriyordu bir ara ona bak öncelikle.
Teşekkürler hocam, fiyat için ona bakacağım. Peki önerdiğiniz bir ürün var mıdır ?

Muhtemelen yeterli olacaktır ama almışken daha uyumlu, üniteye koyduğumuzda da sisteme uyacak bir şey güzel olacak. O yüzden samsung ses sistemleri vb. ürünler daha mantıklı geliyor. Ama bunu da araştıracağım.

Teşekkürler hocam, fiyat için ona bakacağım. Peki önerdiğiniz bir ürün var mıdır ?
Bende Q600F var üst seviye güzel bir ürün, almışken bir defa alayım derseniz ve 9-10K gibi rakamlara bulursanız alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20W hoparlörü ile yeterli gelecektir. Büyük paralar harcamanıza gerek yok.
En ortalama TV de bile 20W dahili hoparlör var zaten, TV için çok gereksiz ürün.

Bende Q600F var üst seviye güzel bir ürün, almışken bir defa alayım derseniz ve 9-10K gibi rakamlara bulursanız alınabilir.

En ortalama TV de bile 20W dahili hoparlör var zaten, TV için çok gereksiz ürün.
Tamamdır hocam bakıyorum. Dediğiniz gibi indirim imkanı da varsa bakayım. TV'deki uygulama, Samsung'un kendi adıyla felan mı geçiyor ?

Kaç kişi kullanıyor. 20W'ın kaç desibele denk geldiğinden haberiniz var mı? Önemli olan TV üstündekiyle aynı Watt'ta olması değil Bass ve Tiz dengesini kaliteli sürücülerde verebilmesidir. TV üzerine ne kadar sürücü koyabilirler sizce ? ikisi de 20W diye aynı değerde değiller. Her gördüğünüz değeri aynı zannetmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri