Normalde bu kadar kısa mesaj atmıyorlar.Alıntıyı görüntüle
Dolandırıcımı bu?Linke basmadım herhangi bir siparişim de yok.
Hocam forumdaki arkadaşlar yardımcı oldu,bana ait olmayan bir adrese ve kişiye verilmiş bir sipariş var sanırım.Herhangi bir siparişin yoksa tıklama. Varsa, hangi kargo firmasındaysa, onun sitesine girip kendin bak. Oradaki linke tıklama.
Kanka Mesela O Kodu Dhl Kargonun Takip Adresine Yazıp Baksana Mesela ?Alıntıyı görüntüle
Çok basit öyle bir siparişin yoksa dolandırıcı.Alıntıyı görüntüle
Forumdan bir arkadaş baktıKanka Mesela O Kodu Dhl Kargonun Takip Adresine Yazıp Baksana Mesela ?
Böyle bir siteye atıyor;Çok basit öyle bir siparişin yoksa dolandırıcı.
hesabınızı CC için kullanmış olabilirler dikkat edin ileride başınıza bela gelmesin. Bi kontrol edin aileden biri hesabınızdan birşeymi almış telefonunuzun kayıtlı oldugu alışveriş platformlarını kontrol edin.Hocam forumdaki arkadaşlar yardımcı oldu,bana ait olmayan bir adrese ve kişiye verilmiş bir sipariş var sanırım.
Telefona bağlı herhangi bir kredi veya banka kartı yok.Pek anlayamadım.hesabınızı CC için kullanmış olabilirler dikkat edin ileride başınıza bela gelmesin. Bi kontrol edin aileden biri hesabınızdan birşeymi almış telefonunuzun kayıtlı oldugu alışveriş platformlarını kontrol edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bi ihtimal sadece yada birisi tel no sunu yanlış verdi mesaj size geliyor umarım böyledir