Karşılaştırdığım telefonlardan hangisi alınır

peki s26 fe modeli çıkacak mı bu sene sizce bekleyeyim mi ocakta s25 fe de indirime düşerse alabilirim
25 fe çıkalı 1 ay oldu kral sakin seneye kadar beklememelisin 24feyi aralık-ocak gibi al geç kafana takma

peki s26 fe modeli çıkacak mı bu sene sizce bekleyeyim mi ocakta s25 fe de indirime düşerse alabilirim
S26 serisi bile gelecek seneye uzayabilir. S26fe de ondan daha sonra çıkıyor. O yüzden çok beklemeniz gerekir. Denildiği gibi s24fe güzel olur. S25fe için o kadar değicek bir fiyat farkı yok. Aradaki makas 3-4k civarına düşerse alınabilir.

Android aşığı biri olarak Apple almanı istemem ama arasında kalıyorsan muhtemelen apple seçmek için bahanen yeterli değildir. Bence apple parasına alabileceklerine bir baksan onu kıyaslarından çıkarırsın.Ben magic 7 pro kullandım harika bir deneyimdi. Ama gereksiz güçlü geldi honor 200 pro ya geçtim. O da harika bir telefon. Hasılı anlatmak istediğim şey kıyasları denkleri ile yapman 24+ muhtemelen baktığın en dengeli telefon olabilir. Bence kasım indirimlerinden 25+ ve ya 24+ uygun fiyatlı bulabilirsen uzun yıllar harika deneyimler elde edebilirsin. Bir ek olarak eğer ekosistem kullanıyorsan ondan çıkmak pek hoş olmuyor.Androidin özgürlüklerini görünce apple sevemeyebilirsin.

not: ıpad macbook ve 16 pro deneyimlerim var.

Geri