Bana da modüler olması lazım fazladan kablo beni rahatsız ediyor. Yeni nesil ekran kartı alacak olsam zaten 3 e 5 e bakmam gider bunlardan daha iyisini alırım. RTX 3060 3070 kullanan adam ne yapsın PCI 5.0 ı0db fan ve yeni nesil ATX standartlarını karşılaması bile başlı başına daha iyi bir seçim olduğu anlamına geliyor. Ben masaüstünde bile 7/24 dönen bir fana sahip PSU ile daha modern teknolojilere sahip bir PSU yu kıyaslamam kusura bakma.
İç yapı olarak benzerlerdir muhtemelen ama 500 TL gibi komik bir fark ile PCI 5.0 ve 0db fan ister misin diye kime sorarsan sor herkes isterim der.
Nerede var?Bunun incelemesi var en azından
Ne alakası var? Deltanın testi ve iç bileşenleri belli zaten. İllaki kullanılmasına gerek yok.Modüler ve 2600 TL ye geldi gold sertifikalı. İyi derken burada kimse şu şundan iyi diye bahsetmesin içini açıp test etmediğiniz şeyleri başkalarının ağzı ile konuşmaya gerek yok.
Yanlış bir bilgi o. Kapasitörlerden, fandan veyahut ufak tefek parçalardan kısılma var.Modüler olmamasından ötürü lite ibaresi var diye biliyorum
Evet, parçalardan kısılma var. Genel anlamda platformu cratos'a benzesede ampere'yede bezniyor. İkisinin karışımı gibi bir şey sanırım. Delta konusu karışık. Lite modelinin yalnızca filtrelemedeki kapasitör markası ve modeli belli. Başka da kritik bir bilgi yok neredeyse. Sadece kapasitörtlere göre delta daha iyi lakin çok eski platform kullanması sebebiyle Raijintek daha iyi olabilir.@yusuf7878 hocam delta 850 platinyum mi bu mu daha iyi?
Merak ettim. PSU sonuna lite ibaresi var. Parçalardan kısılmış gibi
Aldım ve bununla sistem kurdum. Dikkatimi çekenleri yazayım.
Çok hafif. Belli ki, soğutucusu tam limitlerde. İnternette testlere bakın. 850W 80+ Gold güç kaynakları full yüklendiğinizde 950W bile verebilirken, %80 - %100 arası fan hızı ile bu değeri sunar ve sıcaklıklar 70 derece civarı olur. Bunda ise, 850W görürse şaşarım. zira, PSU aşırı hafif.
4 PCI 8pin. kablo da koymuşlar. 6 adet sata, 2 adet molex, 2 adet aynı kablo üzerinde 8pin CPU ve yeni nesil ekran kartı güç kablosu. Kablolar flat. Lakin, kalite soru işareti. Umarım topladığımız sistem gümlemez.![]()