🔥İndirim VENTO VG4202FL Rainbow KASA 1951 TL

oguuzysr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
747
Uzun süredir takipteyim indirim gelmiş. Çok yakışıklı kasa çökün.

Rainbow modeli
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=16776 1951 TL
ARGB MODEL
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=16777 2580 TL

66312.webp
66317.webp

Son düzenleme:
PZ/BTF anakartlar için delikleri olsa güzel olurmuş. Bunu düşünmeyenler için güzel fırsat sayılır.

PZ/BTF anakartlar için delikleri olsa güzel olurmuş. Bunu düşünmeyenler için güzel fırsat sayılır.
Yani aslında daha az malzeme kullanmış oluyorlar ama kalıp değiştirmek gerekiyor üretimlerinde. Anakartlar çıkmadan önce tasarlansa bile değişim vs uğraşılmamıştır. Bundan sonra gelen serilerde koyabilirler yeni modeller için.

Btf dizmeyi düşünüyorum beyaz bir kasa ama alternatif Tr de yok maalesef. Mesela anakartta aorus alayım diyorum Tr de galiba atx olarak bir tek tuf var

Hocam msi b450m a pro max anakarta olur mu ona göre alacağım

Sitesinde tüm özellikleri mevcutmuş sadece fanlar belirsiz bilen varsa yazabilir mi?

PHANTEKS XT VIEW White - Black olan model dediğiniz standart karşılıyor

Btf dizmeyi düşünüyorum beyaz bir kasa ama alternatif Tr de yok maalesef. Mesela anakartta aorus alayım diyorum Tr de galiba atx olarak bir tek tuf var
MSI'ın kasaları da var anakartları da ama önemli olan bütçe. Mesela B650M alırım sorun olmaz derseniz yine buna uygun mATX kasası var aynı markanın. ATX olsun daha iyi anakart olsun derseniz B850 Gaming Plus PZ destekli yapılmış ama fiyatı 13K üzeri.

Kasanın ekran kartı slotlarında ki demirlerden çok ince, sanırım malzeme kalitesi de giriş seviyesidir ama göze hitap ediyor işte kasa. @Ckribrahim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PHANTEKS XT VIEW White - Black olan model dediğiniz standart karşılıyor
Fiyatı karşılamıyor, yoksa piyasada ki kasaları biliyorum. (y) Yinede tavsiye için teşekkürler.

Dostlar çok müsait değilim de, atx desteği ve 360mm cpu soğutucu desteği var mı yukarda? Havalandırma konusunda üzerler mi?

MSI'ın kasaları da var anakartları da ama önemli olan bütçe. Mesela B650M alırım sorun olmaz derseniz yine buna uygun mATX kasası var aynı markanın. ATX olsun daha iyi anakart olsun derseniz B850 Gaming Plus PZ destekli yapılmış ama fiyatı 13K üzeri.

Kasanın ekran kartı slotlarında ki demirlerden çok ince, sanırım malzeme kalitesi de giriş seviyesidir ama göze hitap ediyor işte kasa. @Ckribrahim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı karşılamıyor, yoksa piyasada ki kasaları biliyorum. (y) Yinede tavsiye için teşekkürler.
matx anakart ve kasa kullanmayacağım bütçe anakart için12 14k arası olabilir b850den düşünüyorum ama dediğim gibi 14kya tuf var ben aorus tarzı bir kart düşünüyorum

Almak istiyorum ama değer mi bilmiyorum. Tasarımı hoşuma gitmedi

Geri