talisca1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Bi benimki verilmedi ya 
TeşekkürlerHayırlı olsun
Pablo roja şu an hepsijet kargo araçlarını takip ediyor honor 400leri imha edecekAmazon ceosu jeff bezos ile görüşmemin ardından hepsiburada ceosu ile görüştüm adını unuttum, ürünler gönderilir mi oda bilmiyor foruma özel kampanya yapın bari dedim düşünecekmiş ama @pablo.roja çalışanları değilmiş birkaç ay önce 22k ya honor almış iade talebi açmış az önce (!)
bu durum firmadan firmaya değişir kimi yazar kimi yazmaz, Hepsiburada genelde Fatura'ya imei yazmaz. Amazon yazıyor ama bunun zorunluluğu yokarkadaşlar faturada imei yazması gerekiyor mu? Kendi faturalarınızı kontrol edip bilgi verir misiniz?
aylardır kullanıyorum tavsiye ederimKaç kişinin cihazı eline ulaştı acaba, herkes iptal edilebilir demişti. Eline ulaşanlar kullanım deneyimlerini paylaşabilir mi?
Ben de takip ediyorum bu cihazı, şu anda 20k fiyatı, kasım indirimlerinde 1 adet çekeceğim gibi.
14.2 bin tl ye hepsiburada' dan mı almıştın?aylardır kullanıyorum tavsiye ederim
kullanıyorum, iptal olana denk gelmedimKaç kişinin cihazı eline ulaştı acaba, herkes iptal edilebilir demişti. Eline ulaşanlar kullanım deneyimlerini paylaşabilir mi?
Ben de takip ediyorum bu cihazı, şu anda 20k fiyatı, kasım indirimlerinde 1 adet çekeceğim gibi.
Sanırım kimsenin iptal olmamış hocamKaç kişinin cihazı eline ulaştı acaba, herkes iptal edilebilir demişti. Eline ulaşanlar kullanım deneyimlerini paylaşabilir mi?
H.o bugün Samsungu iade ettim ücretin yatmasını bekliyorum bu esnada indirime girerse direkt bu cihazı alacağım 2 elde bulamazsam uyguna cihazkullanıyorum, iptal olana denk gelmedim