🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Hocam kablo ile test ettiğimde 1000hz e ulaştım ancak dongle ile ulaşamadım testi nasıl yaptığını hangi uygulamayı kullandığını söyleyebilir misin
https://gamepadla.com/soft.pdl polling olan ile test ettim. 2 farklı uygulamada da aynı sonucu almıştım.

1761163783997.webp

test

test numbera ne yazıyorsunuz ve görüntüdeki ekrana nasıl çevirebilirim çıkan değerleri
Test number'a programın önerdiği en yüksek değeri girmiştim ekranda yazıyordu 6000 falan olması lazım, bluetooth ile yaparken daha az girin yoksa çok uzun sürüyor. Test başladığında bitene kadar joystick ile yuvarlak çizin. Sağ joystick ile deneyin program soruyor diye hatırlıyorum. En son siteye yönlendirilsin mi diye soruyor evet dersiniz.

Bloody GPW70 kullanıyordum buna geçtim diğerini kardeşime verdim. Çok hafif ve malzemesi biraz dandik hissettirdi BLOODY'DEN SONRA. Bloody'nin silikon grip tapeleri vardı gibi. Yumuşak malzemesi vardı tutuşu rahattı bunun da rahat ama tutma yerleri silikonumsu yapıda olmadığı için biraz garipsedim. Ama yine de hoş bi gamepad ve HE olması tercih sebebi. Devamke.

1761204624167.webp

Dongle ile dediğin şekilde test ettim dongle bilgisayarın arkasına takılı. 1000hz değerlerine yaklaşamadım ama yinede yeterli olduğunu düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle

Dongle ile dediğin şekilde test ettim dongle bilgisayarın arkasına takılı. 1000hz değerlerine yaklaşamadım ama yinede yeterli olduğunu düşünüyorum
1000hz almanız lazım, bende 985 gibi çıkıyor sebebi test sırasında arada sırada duraksamam. Test süresini 2000 e çekebilirsiniz eliniz yoruluyorsa ve oldukça hızlı yuvarlak çizin. Eğer duraksarsanız gamepad bir girdi iletmeyeceği için ortalama düşecektir. Aynı şekilde yavaş çizerseniz de değer düşecektir. Çünkü program iletilen girdiye göre bir gecikme değeri ortalaması veriyor.

1761216735517.webp

Evet hocam dediğin şekilde test edince çok rahat ulaştı 1000 hz değerine ben yavaş çeviriyordum stickleri. 900 tl ye bedava şu gamepad iyi ki almışım gyro yu test etmedim forza 4 de gyro var mı bilmiyorum ama pek ihtiyacım yok gibi

8bitdo ultimate C'den geçtim kablosuz olsun diye
genel olarak herşeyde daha iyi ama bir şey dışında
bana göre 8bitdo'nun tetik düzergahı daha fazla yarış oyunlarında daha detaylı %lik verebiliyordum bunda o aralık çok kısa atıyorum %35 gaz vermek için biraz uğraşmam gerekiyor ama 8bitdo'da o alan çok olduğundan dolayı yüzdelik daha rahat verebiliyordum

bunlar dışında 900e bedava gamepad

bu gamepadin arkasındaki tuşlar yeni bir tuş olarak kullanılıyor mu? yoksa illa gamepad üstündeki tuşlara mı atanmaları gerekiyor?

Biraz fazla konu dışı olacak ama eğer bu gamepadle ilgili teknik bir konu başlığı açıldıysa lütfen mesajım taşınsın.

Gamepadler geldi. Ancak 4 gamepadi aynı anda bir PC' ye tanıtamıyorum. Tanıtsam da bir ya da ikisi otomatik kapanıyor. Bt alıcım concord bt+wifi. Chipseti realtek 8723du. Hatta win11 direkt 2018 sürücüsünü görüyordu. O sürücüyle daha fazla problem olduğu için 2021 sürücüsünü bularak güncelledim.

PC' ye neden 4 gamepadin bağlanabildiğini bu kadar iddaalı savunduğuma gelince, Monster Pusat BT Pro (Clutch' tan bir önceki siyah-yeşil seri) gamepadden mevcutta 4 adet bulunuyor ve onları aynı alıcı ve pc ile aynı anda kullanabiliyorduk. Ancak onlarda switch modunda gyro olmadığı için nintendo oyunlarında party yapamıyorduk.

Konuyla ilgili bir görüşü olan paylaşırsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri