🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Pardon şimdi attım:))
Üstat çok dandik duruyor yav, yani aldıktan sonra birkaç ay içinde bozulacak bir izlenimi var gamepadin. Bunu alacağına kablolu modelleri tercih et bence. Al 3 metrelik Type-C kablo, bak keyfine. Kablo zaten o kadar uzun ki yatarken bile kullanabilirsin yani.

Pardon şimdi attım:))
Şöyle söyleyeyim: Bunu alıp kablosuz oynamak yerine, benim önerdiğim modeli alıp kablolu oynayın oyun zevkiniz 10 kat artar. Bu gamepad kesinlikle alınmaz.

Bana da sabah teslim edilmişti, bu fiyata baya f/p bi ürün bence. Orijinal gamepadimde drift sorunu vardı yapmaya kalksam kafa kafaya gelecekti.

1761067784461.webp

Üstat çok dandik duruyor yav, yani aldıktan sonra birkaç ay içinde bozulacak bir izlenimi var gamepadin. Bunu alacağına kablolu modelleri tercih et bence. Al 3 metrelik Type-C kablo, bak keyfine. Kablo zaten o kadar uzun ki yatarken bile kullanabilirsin yani.
Haklısın ama kablosuz kullanıp kabloluya geçmek
zor geliyor:)
Bu sadece fiyat performans olarak fena değil aslında, ama ben bunu buldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle söyleyeyim: Bunu alıp kablosuz oynamak yerine, benim önerdiğim modeli alıp kablolu oynayın oyun zevkiniz 10 kat artar. Bu gamepad kesinlikle alınmaz.
Haklısınız aslında gamesir kaleid modeli gerçekten güzelmiş sadece kablo olayı kafa yoruyor
birde şu var ustam buda kafama yattı gibi

Son düzenleme:
Haklısın ama kablosuz kullanıp kabloluya geçmek
zor geliyor:)
Bu sadece fiyat performans olarak fena değil aslında, ama ben bunu buldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız aslında gamesir kaleid modeli gerçekten güzelmiş sadece kablo olayı kafa yoruyor
birde şu var ustam buda kafama yattı gibi
Bu da alınmaz. Dediğim gibi, Türkiye’de kablosuz ve uygun fiyatlı bir model arıyorsanız, orijinal gamepadlere yönelmeniz en doğrusu olur. Üçüncü parti modellerde kablosuz versiyonların fiyatları oldukça yüksek bunun nedeni lisans fiyatlarının ücretinden ötürü. Attığınız ürünlerin hepsi, orijinal Xbox gamepad ve benim önerdiğim modellerden daha düşük kalitede; bu yüzden almanızı önermiyorum.

@itopya sakın bu firmadan bir şey alma

Bu da alınmaz. Dediğim gibi, Türkiye’de kablosuz ve uygun fiyatlı bir model arıyorsanız, orijinal gamepadlere yönelmeniz en doğrusu olur. Üçüncü parti modellerde kablosuz versiyonların fiyatları oldukça yüksek bunun nedeni lisans fiyatlarının ücretinden ötürü. Attığınız ürünlerin hepsi, orijinal Xbox gamepad ve benim önerdiğim modellerden daha düşük kalitede; bu yüzden almanızı önermiyorum.

Bahsettiğim 8BitDo cihazlarından biri Türkiye’ye geldi. Eğer Xbox tarafında kablosuz bir gamepad istiyorsanız, kaçırmamanızı öneririm.

Bugün teslim aldım. Usb dongle'ını taktım, pair modunu açtım tık diye algıladı. Açtım oyuna girdim. 1 saat falan denedim. Gayet iyi bir gamepad.
Stick'ler güzel, d-pad'ler yine hiç fena değil, ışıkları güzel, desen kalitesi ortalama gayet konforlu bir gamepad. 899 liraya her türlü alınır. Bütçesi olmayan ve kablosuz iyi bir gamepad'im olsa diye düşünenlerin bir daha bu fiyatlara düştüğünde kaçırmamasını tavsiye ederim.

Tek sevmediğim şey L1/LB veya R1/RB diyeceğim tuşların switch'leri parmağın bastığı uçta değil de biraz daha geride olması. OK işareti ile gösterdiğim yere de basınca algılıyor mu, algılıyor ama bazen parmağın uyguladığı kuvvet azaldığından olsa gerek ufak bir kararsızlık oluyor. Çalışmamak, switch'lerin kötü olması ile alakalı değil konumu ile alakalı. Yoksa kırmızı elips ile gösterdiğim bölgenin neresine basarsanız basın tak diye algılıyor. Bu daha önce aldığım Bigbig Won Gale'de de böyleydi ki onun şu andaki satış fiyatı 2299 TL. Xbox 9.nesil gamepad'te böyle bir şey yok mesela. Dediğim gibi çok büyük bir problem değil.
2 tane ben aldım 1 tane arkadaşım aldı hepsinde bu var. Acaba içini açıp switchi biraz öne çekebilir miyiz? Sıfır cihazın da içini açmak istemiyorum ama can sıkıcı bazen hafif baskıyı kesince tuşa basmayı bırakıyor. Tek eksi yönü bu cihazın bu arada.

2 tane ben aldım 1 tane arkadaşım aldı hepsinde bu var. Acaba içini açıp switchi biraz öne çekebilir miyiz? Sıfır cihazın da içini açmak istemiyorum ama can sıkıcı bazen hafif baskıyı kesince tuşa basmayı bırakıyor. Tek eksi yönü bu cihazın bu arada.

Değiştirilebileceğini zannetmiyorum ben olsam uğraşmazdım. Dediğim gibi Bigbig won gale'de de aynı tasarım problemi var. Xbox ve PS gamepad'lerinde böyle bir tasarım problemi yok. Forumda en çok önerilen Gamesir modellerinde böyle bir problem var mı bilmiyorum açıkcası. Örneğin kampanya dönemlerinde 2000 liralara düşen Gamesir Super Nova'nın LB/RB ve LT/RT butonları PS4 Dualshock'u andırıyor. O nedenle belki onlarda olmayabilir.

Değiştirilebileceğini zannetmiyorum ben olsam uğraşmazdım. Dediğim gibi Bigbig won gale'de de aynı tasarım problemi var. Xbox ve PS gamepad'lerinde böyle bir tasarım problemi yok. Forumda en çok önerilen Gamesir modellerinde böyle bir problem var mı bilmiyorum açıkcası. Örneğin kampanya dönemlerinde 2000 liralara düşen Gamesir Super Nova'nın LB/RB ve LT/RT butonları PS4 Dualshock'u andırıyor. O nedenle belki onlarda olmayabilir.

Bu mevzu omuz tuşu tasarımıyla alakalı. Verdiğiniz basınç düzgün dağılmadığı için bu sorun ortaya çıkıyor. Daha önceki Xbox gamepad’lerinde de bu sorun vardı diye biliyorum; sonrasında Xbox bu tasarımı değiştirdi.

Geri