🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

nedense bu cevaba hiç şaşırmadım. başka türlü deadzone alanı neden fazla olduğu açıklanamıyor zaten 😂

Deadzone, gamepad’lerde normal bir şeydir; genelde her gamepad varsayılan olarak bir miktar deadzone ile gelir. Bunun sebebinin, analogların çok hassas olması nedeniyle yanlışlıkla yapılan el değmeleri veya gamepad’in sarsılması sonucu oluşabilecek istemsiz hareketleri engellemek olduğunu düşünüyorum.

İncehesap ağız dolu saydıracağımda neyse kullanılmış gamepad yollamış bana kutusu acık dağılmış ne sarmış ne bir şey dalga geçiyorlar herhalde

İncehesap ağız dolu saydıracağımda neyse kullanılmış gamepad yollamış bana kutusu acık dağılmış ne sarmış ne bir şey dalga geçiyorlar herhalde
Valla ben de 3 tane aldım gelmişler. İnş aynı durum olmaz.

ben bu ürüne kötü demiyorum parasına göre güzel duruyor ama gamepad konusunda macera aramaya gerek yok. en babası 2-3 k zaten çok pahalı değil. eğer gamepad arayıp sürekli oyun oynayan biriyseniz gidip gamesir supernova veya cyclone alın.

Bugün teslim aldım. Usb dongle'ını taktım, pair modunu açtım tık diye algıladı. Açtım oyuna girdim. 1 saat falan denedim. Gayet iyi bir gamepad.
Stick'ler güzel, d-pad'ler yine hiç fena değil, ışıkları güzel, desen kalitesi ortalama gayet konforlu bir gamepad. 899 liraya her türlü alınır. Bütçesi olmayan ve kablosuz iyi bir gamepad'im olsa diye düşünenlerin bir daha bu fiyatlara düştüğünde kaçırmamasını tavsiye ederim.

Tek sevmediğim şey L1/LB veya R1/RB diyeceğim tuşların switch'leri parmağın bastığı uçta değil de biraz daha geride olması. OK işareti ile gösterdiğim yere de basınca algılıyor mu, algılıyor ama bazen parmağın uyguladığı kuvvet azaldığından olsa gerek ufak bir kararsızlık oluyor. Çalışmamak, switch'lerin kötü olması ile alakalı değil konumu ile alakalı. Yoksa kırmızı elips ile gösterdiğim bölgenin neresine basarsanız basın tak diye algılıyor. Bu daha önce aldığım Bigbig Won Gale'de de böyleydi ki onun şu andaki satış fiyatı 2299 TL. Xbox 9.nesil gamepad'te böyle bir şey yok mesela. Dediğim gibi çok büyük bir problem değil.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    80.8 KB · Hit: 87
Ya benim PC algılamadı bunu. Sebebi ne olabilir anlamadım. Havit Fuxi-H3 ve havit MS wireless mouse takılı, onlar sorunsuz çalışırken bunu algılamadı PC. Nasıl cözebilirim bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deadzone, gamepad’lerde normal bir şeydir; genelde her gamepad varsayılan olarak bir miktar deadzone ile gelir. Bunun sebebinin, analogların çok hassas olması nedeniyle yanlışlıkla yapılan el değmeleri veya gamepad’in sarsılması sonucu oluşabilecek istemsiz hareketleri engellemek olduğunu düşünüyorum.
Tavsiyen var mı hocam neyi yanlış yapıyorum anlamadım

Ya benim PC algılamadı bunu. Sebebi ne olabilir anlamadım. Havit Fuxi-H3 ve havit MS wireless mouse takılı, onlar sorunsuz çalışırken bunu algılamadı PC. Nasıl cözebilirim bunu

doğru bağlamamışsındır

Xbox için Türkiye’de kablosuz olarak yalnızca Xbox’ın kendi kolunu alabilirsiniz. Ancak “yurt dışından alırım” derseniz, önerim GameSir G7 Pro Wuchang Edition veya ZZ Edition olur.
Yorumunuz için ayrıca teşekkürler ustam
Fiyat performans açısından bu ürün var ama bunun üstü 4,5 Bin TL gözden çıkarmak gerekiyor sanırım
Kablosuz olarak bu ürünü kullandım ve beğendim aslında ama bu ürüne yakın fiyatlar yada 2000 TL ile alternatif yok sanırım Xbox için tabii ki

Yorumunuz için ayrıca teşekkürler ustam
Fiyat performans açısından bu ürün var ama bunun üstü 4,5 Bin TL gözden çıkarmak gerekiyor sanırım
Kablosuz olarak bu ürünü kullandım ve beğendim aslında ama bu ürüne yakın fiyatlar yada 2000 TL ile alternatif yok sanırım Xbox için tabii ki
Attığınız ürünü göremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,076
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri