❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Modelden modele göre değişiyor. GameSir G7 Pro’nun normal versiyonu kablolu, özel versiyonları ise kablosuz olarak Xbox konsollarını destekliyor. Aynı durum 8BitDo Ultimate 3 Mode için de geçerli; normal versiyonu kablolu ve Xbox destekliyken, 40. yıl özel versiyonu kablosuz desteğe sahip.

bunlardan hangisi iyidir , bu fiyatlarda alabileceğim . xbox ın kendi koluna göre dahamı iyidir

bunlardan hangisi iyidir , bu fiyatlarda alabileceğim . xbox ın kendi koluna göre dahamı iyidir

Xbox için kablolu kullanımı dert etmeyecekseniz, bence en mantıklı tercih GameSir Kaleid (Flux versiyonunu almayın) olur. Ancak GameSir G7 HE de tercih edilebilir bir model. Gösterdiğiniz 8BitDo modelleri, GameSir modellerine kıyasla özellik bakımından biraz geride kalıyor; bu yüzden onları önermem. Bu fiyat aralığında Xbox için kablosuz bir gamepad bulmanız açıkçası zor. Kablolu oynamak sizin için sorun değilse, yukarıda bahsettiğim modellere bakabilirsiniz. Ancak kablosuz oynatabilen modeller de mevcut, yalnızca fiyatları biraz daha yüksek.

Xbox için kablolu kullanımı dert etmeyecekseniz, bence en mantıklı tercih GameSir Kaleid (Flux versiyonunu almayın) olur. Ancak GameSir G7 HE de tercih edilebilir bir model. Gösterdiğiniz 8BitDo modelleri, GameSir modellerine kıyasla özellik bakımından biraz geride kalıyor; bu yüzden onları önermem. Bu fiyat aralığında Xbox için kablosuz bir gamepad bulmanız açıkçası zor. Kablolu oynamak sizin için sorun değilse, yukarıda bahsettiğim modellere bakabilirsiniz. Ancak kablosuz oynatabilen modeller de mevcut, yalnızca fiyatları biraz daha yüksek.
gönderdiğim modeller kablolu muydu dikkat etmedim walla hocam ,
genelde yüzde 90 fifa oynarım hangi cihazı öneririsin ,
kablosuz fiyat performans cihazı

gönderdiğim modeller kablolu muydu dikkat etmedim walla hocam ,
genelde yüzde 90 fifa oynarım hangi cihazı öneririsin ,
kablosuz fiyat performans cihazı

Xbox için Türkiye’de kablosuz olarak yalnızca Xbox’ın kendi kolunu alabilirsiniz. Ancak “yurt dışından alırım” derseniz, önerim GameSir G7 Pro Wuchang Edition veya ZZ Edition olur.

Alıntıyı görüntüle Ben N11'den 200TL Kuponla 1114,24 liraya aldım. Teslim edildiği gün kargo paketini bile açmadan 899 fiyatına tekrardan aldım. Bunu en geç perşembe günü iade edeceğim, fiyatın tekrar 1100-1200 civarlarına düşeceğini düşünüyorum beklemenizi öneririm ama düşmeyeceğini düşünen kişiye aldığım(1114,24) fiyattan veririm.

Bence fırsatçılıktan çok stoklar azaldığı için satışı yavaşlatmaya yapılmış bir aksiyon olabilir.
ben alabilirim o fiyattan hatta varsa 2 tane

Şuan geldi ürün arkadaşlar patpata koymamaları dışında kutuda sıkıntı yok. Üründe fiyatına göre gayet iyi uzun kullanımda 1 aya elimizde mi kalır 1 yılda hala taş gibi mi durur göreceğiz. Xbox kullanıcısı olarak malzeme kalitesi olarak geride ama hissiyat güzel.

Bana da az önce geldi ama sol analogu sola çekerken hafif bi zorlanma yapıyor gibi geldi

ben alabilirim o fiyattan hatta varsa 2 tane
1 tane var verebileceğim hocam, iade etmektense birine faydam olur diye yazdım İstanbul Avrupa yakasındaysan gel direkt vereyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan geldi ürün arkadaşlar patpata koymamaları dışında kutuda sıkıntı yok. Üründe fiyatına göre gayet iyi uzun kullanımda 1 aya elimizde mi kalır 1 yılda hala taş gibi mi durur göreceğiz. Xbox kullanıcısı olarak malzeme kalitesi olarak geride ama hissiyat güzel.
x15(birebir aynısı) kullanıyorum hocam bir yıldır nerdeyse hiç bir sıkıntısı yok 1 yılı rahat çıkarır.

bu cihazda drifting olmuyorsa neden deadzone var? saçma değil mi?

İkisi aynı şey değil. Bu soru, “Bu hamburgerde turşu yoksa neden ketçap var?” demek gibi bir şey.

Ürün geldi 900 TL'ye daha iyi kol olduğunu düşünmüyorum. Teknik olarak xbox oyun kolundan iyi olması dışında ek butonların olması hoşuma gitti özellikle hafifliğini beğendim. Malzeme kalitesi daha iyi değil ama hafiflik kazandırdığı için güzel duruyor.
Uzun süre kullanımda tasarımlarda silik olmaz ya da kısmi olur ve ışıklar bu parlaklıkta olursa bence net alınır diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,568
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri