hızlı dribbling ve ani yön değiştirme yapabiliyor musunuzben öyle bir şey hissetmedim çünkü genelde analogları tam çevirerek kullanıyorum
hızlı dribbling ve ani yön değiştirme yapabiliyor musunuzben öyle bir şey hissetmedim çünkü genelde analogları tam çevirerek kullanıyorum
Çok sattı diye hemen fırsatçılık![]()
899 nereden aldınAlıntıyı görüntüle Ben N11'den 200TL Kuponla 1114,24 liraya aldım. Teslim edildiği gün kargo paketini bile açmadan 899 fiyatına tekrardan aldım. Bunu en geç perşembe günü iade edeceğim, fiyatın tekrar 1100-1200 civarlarına düşeceğini düşünüyorum beklemenizi öneririm ama düşmeyeceğini düşünen kişiye aldığım fiyattan veririm.
Bence fırsatçılıktan çok stoklar azaldığı için satışı yavaşlatmaya yapılmış bir aksiyon olabilir.
Cumartesi Günü Trendyol'da yapılan indirimde konusu burda da açıldı aynı gün Hepsiburada'da aynı indirimi yaptı899 nereden aldın
biraz amatörüm yapıyorsam da anlamıyorumhızlı dribbling ve ani yön değiştirme yapabiliyor musunuz
Hayır çalışmazXbox seri s te çalışır mı arkadaşlar
Hadi ya az daha alacaktım çok hoşuma gitti walla teşekkür ettimHayır çalışmaz
Lisanslı kollar çalışır gamesir'ün xbox lisanslı kollarını alırsan çalışır.Hadi ya az daha alacaktım çok hoşuma gitti walla teşekkür ettim
Game sir kollarida çalışmaz o zaman
Xbox series konsollar yalnızca orijinal Gamepadleri destekler. Belki lisanlanmış 1-2 markanın ürünü istisna olabilir gerçi. Ama genel olarak böyleHadi ya az daha alacaktım çok hoşuma gitti walla teşekkür ettim
Hadi ya az daha alacaktım çok hoşuma gitti walla teşekkür ettim