🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

Arkadaşlar Kasım indirimlerini bekliyorum komple set dizmek için fakat şuan bu monitörü almak mantıklı mı kasim indirimlerinde daha düşer mi eğer şimdi alırsam test edebilecek sistemim yok.

Dell, Lenovo dan iyi ama fiyat farkına değmez. Lenovo da AOC dan iyi. Yani Lenovo en mantıklı secenek.
aw modelleri gerçekten şahane gözüküyor. kullanıcıları açık ara diğer ips lerden daha iyi olduğunu söylüyor ama fiyat farkı ciddi bir soru işareti bıraktı bende şu an. 12k lık bir fiyatı var ve dönem içi en düşük fiyatta halen. kasımda da düşecek gibi durmuyor. kararsız kaldım bu konuda. bir de lenovonun arkası vesa aparatı için çok sağlıklı gözükmüyor. bir postta görmüştüm asus tuf modelinin vesa bağlantı yerinin kırıldığını. arka tarafı asus tuf modeliyle çok benzer. zamanla kırılma yapar mı?

Monitörün testlerine baktım 300nit parlaklık, %85 DCI-P3 renk kapsamı ve 1300:1 kontrast oranına sahip. Kontrastı ortalamanın epey üstünde. Parlaklık ve renk kapsamı da bu tarz bir monitör için gayet yeterli. Ghosting performansı da iyi. 360p videodan ekran görüntüsü aldıgm için ufo bulanık gözüküyor ona takılmayın. Ghosting oldukça az. Renk doğruluğu vs gayet iyi ama bunlar şans işi. Hepsiburada satıcılı ve peşin fiyatına 6 taksit olması da cabası. Gayet alınabilir, iyi bir monitör olmuş. @elemin @drakathx
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1 ms gtg var mı ve 1ms yaptığında görüntüde bozulma oluyor mu acaba?

amazondan 7.7k'ya ViewSonic XG2431 23.8" 0.5MS 240hz monitör almıştım bunu görünce acaba iade mi etsem diye düşünüyorum silahları değiştirirken çok hafiften ekran kararması yapıyor ama çok absürt derece değil.
İade edip Lenovo alınır mı sizce?

eger sabit 320 fps üzeri alıyorsanız amaçınız fps oyunu oynamaksa çok güzel fiyat

eger sabit 320 fps üzeri alıyorsanız amaçınız fps oyunu oynamaksa çok güzel fiyat
henüz bilgisayar toplamayamadım indirimlerden ufaktan toplamaya devam ediyorum vatandan 9060 xt pure ve ikinci el ddr5 32 gb ram aldım şuanlık işlemci tarafında r5 7500f düşünüyorum veya 9500f ama fiyatının biraz inmesini bekleyebilirim onun için. FPS tarafında tatmin eder diye düşünüyorum bu kombinasyon ile cs valorant ağırlıklı oynuyorum arkadaş ekibine bağlı.
İade edip alsam mı diye çok kararsız kaldım.

henüz bilgisayar toplamayamadım indirimlerden ufaktan toplamaya devam ediyorum vatandan 9060 xt pure ve ikinci el ddr5 32 gb ram aldım şuanlık işlemci tarafında r5 7500f düşünüyorum veya 9500f ama fiyatının biraz inmesini bekleyebilirim onun için. FPS tarafında tatmin eder diye düşünüyorum bu kombinasyon ile cs valorant ağırlıklı oynuyorum arkadaş ekibine bağlı.
valla panelini bir araştırmak lazım model nasıldır felan

indirim konusunda bile tartışan tek millet olabiliriz yeni bir model 240 hz ıps ler ortalama 5-6k 320 için 7.5k verilebilir kasımda belki daha da düşer fps oyunları için mantıklı 2k alırım diyen için mantıksız
360 hz 2k oled varken 1080p 320 hz ips almak biraz mantıksız kaçar mı :d

9060 xt ye 9600f gereksiz olabilir. 7500f alıp aradaki farkı başka şeylere kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

360 hz 2k oled varken 1080p 320 hz ips almak biraz mantıksız kaçar mı :d
Biri 25k bandından başlıyor diğeri 7.5. İkisi farklı kulvarlarda. Hard fps oynuyorsan 24 inçten büyük oynatmaz. 24 inç oledde yok

öncelikli olarak cs2 için alınır mı yoksa bu fiyata daha iyi bi seçenek var mıdır?

Geri