❌İndirim Bitti! NZXT C1200 ATX 3.1 2024 - 9757TL

Bilginiz yokkenmiş, şaka mısın sen çocuk? 20 seneden fazladır bilgisayar sektöründeyim, şurada bir konu açtın diye markayı övmek için atmadığın takla kalmadı. Ben söylediğim markalar en iyilerini üretiyor demedim, şu şartlar şu koşullarda tüketici hiç adınını sanını duymadığı markayı almaz, sektörde isim yapmış markaları alır diyorum. Sen burada F/P goygoyu yapıyorsun. Söz konusu F/P olacaksa zaten bak önermişler Raijintek. FİYAT/PERFORMANS peşinde koşan adam ne alacağını bilir, senin gibi marka şovu peşinde daha pahalı, daha iyi buymuş yav, adam konu açmış bak teknik veriler koymuş ehehe yapıp alacağını mı sanıyorsun? Ne garip bir kitle oldu şu ülkede. Konuyu açınca markayı da sahipleniyorlar, hayret doğrusu.
NZXT’nin nasıl olur da adı sanı duyulmamış bir marka olarak görüldüğünü anlamak gerçekten zor. Üstelik zaten CWT üretimi. Bitfenix BFG modellerinde de 2023 versiyonunun platformu kullanılıyor; yani bu durum sadece NZXT’ye özgü bir şey değil. Çeşitli markalarda aynı platformu kullanabiliyor.

Sektörde ne kadar süredir olduğunuz çok önemli değil; bu konuda bilginizin eksik olduğu açıkça belli. Bu yüzden sizinle tartışmanın bir anlamı yok gerçekten. Buyurun, daha düşük kaliteli ürünlere 5.000 TL – 10.000 TL fazladan vermeye devam edin. Sonuçta para sizin.

Son düzenleme:
Bilginiz yokkenmiş, şaka mısın sen çocuk? 20 seneden fazladır bilgisayar sektöründeyim, şurada bir konu açtın diye markayı övmek için atmadığın takla kalmadı. Ben söylediğim markalar en iyilerini üretiyor demedim, şu şartlar şu koşullarda tüketici hiç adınını sanını duymadığı markayı almaz, sektörde isim yapmış markaları alır diyorum. Sen burada F/P goygoyu yapıyorsun. Söz konusu F/P olacaksa zaten bak önermişler Raijintek. FİYAT/PERFORMANS peşinde koşan adam ne alacağını bilir, senin gibi marka şovu peşinde daha pahalı, daha iyi buymuş yav, adam konu açmış bak teknik veriler koymuş ehehe yapıp alacağını mı sanıyorsun? Ne garip bir kitle oldu şu ülkede. Konuyu açınca markayı da sahipleniyorlar, hayret doğrusu.
NZXT i savunmuyor dünyanın en iyi PSU üretici firmalardan biri olan CWT den bahsediyor, ben de 25 seneyi geçti bilgisayar sektöründeyim okuduğunu anlamadan konuşuyorsun kardeşim

c1000 modeli mi daha iyi yoksa bu mu?

NZXT çoğu konuda daha önde. MSI çok az daha sessiz sadece lakin 0 desibel konusunda NZXT daha iyi.

Dostlar konudan bağımsız şu güç kaynağı alınır mı sizce evet c1200 kalitesi tartışılmaz ama o kadar para vermek istemiyorum
500tl farkla 1200w da var yada cratos 1000w 6.5k
High power hakkında halen bir inceleme yok. Bu sebeple pek mantıklı bir tercih değil.

NZXT i savunmuyor dünyanın en iyi PSU üretici firmalardan biri olan CWT den bahsediyor, ben de 25 seneyi geçti bilgisayar sektöründeyim okuduğunu anlamadan konuşuyorsun kardeşim
Sen benim mesajımı okudun, anladın yani? Anlamış halin buysa, anlamamış halinle hiç karşı karşıya gelmek istemem. İyi geceler zeka küpleri. 👋

3 yıl c750 gold modelini kullandım. Ne ses ne ısınma bir problem yaşamadım. Şu an c1200 kullanıyorum yine bir sıkıntısı yok, üstelik ben bu fiyattan daha fazlaya almıştım, problem bile etmedim güvendiğim ürünü aldım. Sorun çıkartırsa da nasip.

Sen benim mesajımı okudun, anladın yani? Anlamış halin buysa, anlamamış halinle hiç karşı karşıya gelmek istemem. İyi geceler zeka küpleri. 👋

"Bu tarz psu alacak insan zaten 4090/5090 kullanıyordur. Hele ki iş için kullanıyorsa sistemi sürekli yük altında tutuyordur. Tutupta NZXT'ye güveneceğini sanmam. Bu kadar verdikten sonra en iyisine yönelir."

Şu mesajın yeterli seni anlamak için. Adam 5090 kullanıyor diye daha yüksek fiyata daha kötü model alacak değil, sadece bilgisizler mi high-end pc kullanıyor sanıyosun sen? Marka algısına kapılmış giden bir kesim de var, uyanık, araştıran bilen kesim de mevcut.

Bu fiyat bandında şu modelin TR de alınabilecek en iyi modellerden biri olduğunu araştıran herkes bilir kardeşim uzatma sana da iyi geceler zeka küpü.

Gene elin bebeleri redditte youtubede 2 3 video konu görüp burda ahkam kesiyorlar ya bir şey demiyorum. Aynen siz çok biliyorsunuz :D

Gene elin bebeleri redditte youtubede 2 3 video konu görüp burda ahkam kesiyorlar ya bir şey demiyorum. Aynen siz çok biliyorsunuz :D
Öncelikle üslubunuzu düzeltin ve o şekilde yazın. Kanıtlarınızı paylaşın, herkes burada görsün. Paylaşmazsanız ben seve seve paylaşırım. Kimsenin burada ahkam kestiği yok.

Valla arkadaşın dediği videoyu bilmiyorum ama NZXT bence rezil bir premium marka aiosu şişik, kasalar şişik 5-6k veriyorsun kasa hala üste 240mm takılıyor, örnek H5. Airflowuda kötü akvaryumların, yani akvaryumların zaten hava akışı full-towera göre kötü, nzxtler ayrı bir kötü. H6 hariç. Kraken Elite fln abi niye bu kadar pahalı? orta-üst tierlerde ama aynı performansı 4-6k da veriyor, ekran desen 10k-15k da ekranlar var ztn hatta ASUS ROG IV var L curved screen yeni. Stok falan durumu var biliyorum ama iyi günde bile makul olduğunu görmedim, bari ekranı OLED akımına kapılmış bir OLED ekran olsa, normal IPS ** fanlar infinity veya diğer fanlara göre çirkin. Ekran tasarımıda öyle ahım şahım değil. Kurulumu normal (Artic'den kolay ama :ROFLMAO:) ahım şahım değil. Normalde Corsair ASUS pahalı tuzlu derim NZXT daha beter. Onun dışında sosyal politik şeyleri umarsamam, arkadaşın konuşmasına göre sanki yine bu paralar bir yerde savaşa fln gidiyor gibi me geldi 👀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ooo savaş çıkmış haha ben sadece ilk sayfayı okudum :D

Son düzenleme:
Öyle deme, adamlar kimsenin sahip olmadığı, bilgisayar, internet gibi şeylere sahipler, sadece onlar okuyorlar, izliyorlar, internetten bilgi edinebiliyorlar. Hatta yetmiyor adamlar Gamer Nexus Johnny Guru ile fabrikalara gidip psu üretimlerine bakıp mühendislerle konuşuyorlar.

Geri