yusuf7878
80+ Bronze

- En İyi Cevap
 - 1

- Reaksiyon skoru
 - 1,048

- Konu Sahibi Konu Sahibi

NZXT’nin nasıl olur da adı sanı duyulmamış bir marka olarak görüldüğünü anlamak gerçekten zor. Üstelik zaten CWT üretimi. Bitfenix BFG modellerinde de 2023 versiyonunun platformu kullanılıyor; yani bu durum sadece NZXT’ye özgü bir şey değil. Çeşitli markalarda aynı platformu kullanabiliyor.Bilginiz yokkenmiş, şaka mısın sen çocuk? 20 seneden fazladır bilgisayar sektöründeyim, şurada bir konu açtın diye markayı övmek için atmadığın takla kalmadı. Ben söylediğim markalar en iyilerini üretiyor demedim, şu şartlar şu koşullarda tüketici hiç adınını sanını duymadığı markayı almaz, sektörde isim yapmış markaları alır diyorum. Sen burada F/P goygoyu yapıyorsun. Söz konusu F/P olacaksa zaten bak önermişler Raijintek. FİYAT/PERFORMANS peşinde koşan adam ne alacağını bilir, senin gibi marka şovu peşinde daha pahalı, daha iyi buymuş yav, adam konu açmış bak teknik veriler koymuş ehehe yapıp alacağını mı sanıyorsun? Ne garip bir kitle oldu şu ülkede. Konuyu açınca markayı da sahipleniyorlar, hayret doğrusu.
Sektörde ne kadar süredir olduğunuz çok önemli değil; bu konuda bilginizin eksik olduğu açıkça belli. Bu yüzden sizinle tartışmanın bir anlamı yok gerçekten. Buyurun, daha düşük kaliteli ürünlere 5.000 TL – 10.000 TL fazladan vermeye devam edin. Sonuçta para sizin.

Son düzenleme: